Kız arkadaşıma sürekli sinirliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sen kafayı yemişsin söyleyeyim bak. SALLA GİTSİN. Hissetiğin şey beynindeki nörotransmitter maddelerin belirli bir kombinasyonda belirli bir kimyasalı sentezlemesi sebebiyle oluşuyor. Yani tamamen matematiksel. Yüksek bir hesap gücü olsa tamamen sayılara dökülebilecek gözünle görebileceğin ve hangi sayı değişse neyin gerçekte farklılaşabileceğini anlayabileceğin bir şey olurdu. Git daha zeki başka birini sev. Senin için kolay diyebilirsin ama ben böyle olduğunu biliyorum. Emin ol verdiğin değer abes.

Peki hâlâ Antalya'da mı? Ve kaç yaşında benim için sorabilir misiniz? Ben Antalya'da yaşıyorum ek olarak yazıp meşgul etmek pek istemiyorum ama tanışmak belki nasip olabilir.
Konu sahibinin özel hayatına olan saygımdan dolayı soramam maalesef. Yaşı konusunda da yorum yapmak istemiyorum, tek diyebileceğim şey çok olgun bir kişiliğe sahip olduğu.

Konu sahibinin özel hayatına olan saygımdan dolayı soramam maalesef. Yaşı konusunda da yorum yapmak istemiyorum, tek diyebileceğim şey çok olgun bir kişiliğe sahip olduğu.
Bari yaşınız öğrenebilseydim neyse telefon numarası bende de var ama büyük ihtimalle yazmayacağım. Güzel bir anı olarak kalsın bu konu da burada.

@244765 konu sahibinin açıklama yapıp yapmayacağı hakkında bilgi edinebilir misiniz? Ona göre konu tamamen kapanacaktır.
Büyük ihtimal şifresini hatta e-postasını bile unutmuştur ama başka bir hesapla gelebilir. Burada ki insanlar güzel bir açıklamayı hak ediyor bence.

@244765 konu sahibinin açıklama yapıp yapmayacağı hakkında bilgi edinebilir misiniz? Ona göre konu tamamen kapanacaktır.
Kendisi hesabına erişiminin olmadığını belirtti, şifresini hatırlayamıyormuş. Ayrıca "Bize ulaşın" bölümünden hesabının ve konunun silinmesiyle alakalı bir ileti gönderdiğini söyledi. Raporlayarak ileteceğini de belirtti.

Açıklama yapmayacak maalesef.

40km yol yürüdüm, soğukta kaldım falan diyorsun sen bu kadar emek vermişsin ilişkiye, eğer kız hala senin bunları yaptığını görmezden geliyor nankörlük yapmaya devam ediyorsa, hala sana sinirliyim deyip mesajlara bakmıyorsa, gerçekten yapılacak hiçbișey yok, ayrılmak en mantıklısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…