Hank J Wimbleton
Hectopat
Mesela aktif oluyor ama mesajıma bakmıyor,
başkalarıyla konuşmasından şüpheleniyorum. Öğrenmenin de yolu yok gibi.
Bir de kız ona verdiğim değeri bana vermiyor. Bu konuyu konuştuk, hayır veriyorum sana öyle geliyor diyor ama değil.
Mesaj yazdığında vs. anında bakıyorum, hatta günümü mesaj bekleyerek geçiriyorum.
Ayrılmak da istemiyorum, sizce ne yapmalıyım?
Çok üstüne düştüğün için senden soğuyabilir, sana yaptıklarını, hatta bir tık daha fazlasını ona yapmayı dene. Etik olmasa da, etkili bir şey.
Demek ki mesajınıza doğrudan bakacak kadar değerli değilsiniz onun gözünde.
Bahsettiğiniz şey WhatsApp olmalı. WhatsApp'da uzun süre aktif oluyorsa muhtemelen birileriyle konuşuyordur.
Öncelikle bu aşk ve arkadaşlık ilişkileri çıkar üzerine kurulu olur. Verdiğiniz şeyin karşılığını geri alamıyorsanız o noktada bitirmeniz lazım.
Hata sende. Anında baktığın için kız için çantada keklik konumundasın.
Ayrılmazsan da böyle günden güne enerjin sömürülmeye devam eder, yapacak bir şey yok. Bugün yarın sen ayrılmayabilirsin, kız için bir şey anlam ifade etmediğin açık bir şekilde ortada. Yarın bir gün kızın bırakmayacağının garantisi yok.
Demek ki mesajınıza doğrudan bakacak kadar değerli değilsiniz onun gözünde.
Bahsettiğiniz şey WhatsApp olmalı. WhatsApp'da uzun süre aktif oluyorsa muhtemelen birileriyle konuşuyordur.
Öncelikle bu aşk ve arkadaşlık ilişkileri çıkar üzerine kurulu olur. Verdiğiniz şeyin karşılığını geri alamıyorsanız o noktada bitirmeniz lazım.
Hata sende. Anında baktığın için kız için çantada keklik konumundasın.
Ayrılmazsan da böyle günden güne enerjin sömürülmeye devam eder, yapacak bir şey yok. Bugün yarın sen ayrılmayabilirsin, kız için bir şey anlam ifade etmediğin açık bir şekilde ortada. Yarın bir gün kızın bırakmayacağının garantisi yok.
Hocam umursamıyor olması mantıklı gelmiyor. Sevgiliyiz sonuçta. 1.5 ay geçti öyle sevgili olduk bir de hani birbirimizi tanıdık hoşlandık. Fazla ilgi verdiğim için böyle oldu sanırım. Daha ilgisizi davranacağım abartı olmayacak şekilde. Küstümmü darıldımmı falan benim gibi oluyor, ikide bir yazıyor falan.@Hank J Wimbleton şu anlık ayrılmayın da kızın dediği gibi farklı işlerle uğraşmanız iyi olabilir. Mesaj atınca tak diye bakmayın, aradan bir süre geçsin ve öyle bakın da bu kız da sizi çok fazla umursamadığı için mesajınıza doğrudan bakmıyor. Kafa dengi birisini bulmak zor olur, size yaptığının aynısını siz de ona yapın. Böylece sorun da çözülmüş olur.
Hocam anlattıklarımdan yola çıkarak düşünün, kız beni sevmiyor olabilir mi? Bazen bu soru kafamı kurcalıyor ama sevmese niye sevgili olsun diye düşünüyorum.Bir şeyin aşırısı her zaman için zararlıdır. Bundan sonra az ilgi gösterirsiniz.
Ne kadar sürede cevap verdiğine göre değişir. 5 dakika, 15 dakika, 30 dakika hatta 1 saat, 2 saat geç cevap verme süreleri değiller. Bu şekilde "sevgilim geç yazıyor" deyip tüm gün mesaj bekleyen tipler, melankoliye yatkın, kendine güven problemi bulunan benim tabirimce arabesk mod insanlar. Burada yapılması gereken ilk şey bu durumun farkında olup düzeltmeye çalışmaktır.