Kız arkadaşımdan şüpheleniyorum

Hocam kız anlayışlı biri, şimdi ona anlattım bu durumdan rahatsız olduğumu. Bazen moralinin bozulduğunu ve yalnız kalmak istedigini soyledi. Kendisi bir hafta önce kaza geçirdi bu arada morali bozuk anlayabiliyorum. Anlattım size anlattıklarımı, takıntı haline getirmiş olabilir misin beni dedi. Galiba dedim. Başka şeylerle uğraşmayı dene falan dedi çözüm aradı. Bende dedim takıntı olmaktan çıkarabilirim bunu ama soğuk davranıyorum gibi hissedersin. Soğuk davranırsan bende ister istemez soğuyabilirim falan dedi. Soğuktan kastım senin gibi davranmak falan dedim. Bir şekilde çözdük.

Hocam Instagram arkada açık oluyormuş ondan aktif gözüküyormuş. Karşılık alamıyorum değil kız beni sevdiğini belli ediyor yine. Ama anlattığım şeylerde sinirimi bozuyor. Bundan sonra mesajlarına falan o bakmadığı sürece bende tak diye bakmayacağım. Ayrılmam gerekli mi sizce?
Kıza yüklenme bence.

Hocam başka şeylerle ilgileniyorum şu an. Ve kızın gerçekte buluştuğumuzda falan sevgisini gösterdiğini hatırlamam beni sakinleştirdi. Kendimi daha iyi hisseediyorum teşekkürler. Geç cevap vermeden kastım 15 dakika idi.

15 dadika mı? Sevgilim olsa 15 dk yazması bile yeter. Bazıları sadece günaydın ve iyi geceler mesajı atıyor.

@Hank J Wimbleton anlattıklarınızdan yola çıkıyorum ve şunları söyleyebilirim ki siz kendi kendinize aşırı takıntılı duruma getirmişsiniz. Kızın yaptığının doğru olduğunu söylemiyorum da bu kadar kafaya takmaya da gerek yok. Sadece kendi kendinizi üzüyorsunuz ve ben hızlı bir şekilde cevap yazıyorken neden o yazmıyor şeklinde düşünüyorsunuz. Kız WhatsApp'da açık olmasına rağmen basit bir şekilde müsait değilim, sana sonra yazacağım diye yazmıyorsa demek ki onun gözünde bu kadar da olsa değerin yok. Şahsen müsait olmadığımda kendi arkadaşlarıma sonra konuşalım şeklinde belirtirim. Aynı şekilde onlar da bu duruma sinir olduğumu bildiği için onlar da bana böyle belirtir ve bu şekilde geçinir gideriz.

Bir de kız WhatsApp'da sürekli açıksa konuştuğu birden fazla kişi vardır. Genellikle kızların birden fazla alternatifi oluyor ve hepsinde şansını deniyor. Kızın niyetini tam anlamıyla bilemiyorum ama ben olsam bu kıza güvenmezdim. Sana yaptığının aynısını sen de yap. Sana yazmıyorsa sen de yazma ve aynı şekilde mesajına geç cevap veriyorsa sen de cevap ver ama anında cevaplama. Anında mesaj cevaplayarak zaten 1-0 geri başlamışsın, kızın kafasında yanlış bir izlenim bırakmışsın. Yanlış izlenimin de ayağına dolanıyor, buna dikkat etmeni tavsiye ederim. Geç cevap vermesinin muhtemel sebebi de bu, birden fazla kişiyle konuştuğu için sıra sana gelmiyor.

Bir de kimseye özelini anlatmamanı tavsiye ederim. Bunlar sonradan gelir, ayağına dolanır ve kızlar depresif erkeklerden hoşlanmıyor. Onların gözünde erkek güçlü olmalı ve tuttuğunu koparmalıdır. Şahsen gidip bir kıza dert yanmam, size de yanmamanızı tavsiye ederim. Bir kıza dert yanmanız, onun gözünde otomatik olarak bu da 1-0 geriden başlatıyor. Kızlar dert dinlemekten hoşlanmaz. Her ne kadar anlat dinlerim şeklinde söyleseler de aslında yalan söylüyorlar. Hiçbir kıza ne derdinizi ne de özelinizi anlatın. Sonradan küslük ya da ayrılma durumu olduğunda dediğim gibi ayağınıza dolanır.

Senin yerinde olsam kızı şimdilik bırakmazdım. Kızı bir şekilde idare etmeye çalış ve kızın peşinde de koşma. Ondan ayrılırsam onsuz yapamam vb. triplerine de girmeye gerek yok. Dünyada birden fazla çok güzel kız var. İllaki birisinin denk geleceğini düşünüyorum. Erkeklerin geneli böyle düşündüğünden kızlar istediğini rahat bir şekilde yapabiliyor. Kızların böyle olmasındaki büyük etken erkeklerdir. Peşinde sürekli koşan erkek olduğu için kızda onun rahatlığı oluyor ve rahat şekilde davranabiliyor. Kaçan kovalanır diye bir laf vardır ve kovalayan taraf değil, kaçan taraf olun :) Sevgilerle.

. Onların gözünde erkek güçlü olmalı ve tuttuğunu koparmalıdır. Şahsen gidip bir kıza dert yanmam, size de yanmamanızı tavsiye ederim. Bir kıza dert yanmanız, onun gözünde otomatik olarak bu da 1-0 geriden başlatıyor. Kızlar dert dinlemekten hoşlanmaz. Her ne kadar anlat dinlerim şeklinde söyleseler de aslında yalan söylüyorlar. Hiçbir kıza ne derdinizi ne de özelinizi anlatın. Sonradan küslük ya da ayrılma durumu olduğunda dediğim gibi ayağınıza dolanır.
Hocam instagramdan konusuyoruz. Arka planda da acik oldugu halde aktif gorunuyor. Baskasiyla konusmadigimdan suan eminim. Dm kutusuna bakiyorum arada rahatsiz oldugum kisileri engelliyor ben istemesem bile. Ozelimi anlatmam konusunda haklisiniz pismanim anlattigima. Bundan sonra dert de yanmayacagim. Simdilik kizi birakma demenizin sebebi nedir onu anlamadim. Ozelimi anlattigim icin ayrilirsak sikinti cikar diye mi?

Bir de kizin niyeti kotu degil. Daha once konustugum kizlarda vardi sizin dusundugunuz gibi olan, konustugum ilk gunden evime gelmeye calisan ve cinsel sorular soran. Bu kiz afedersiniz opusmeyi bile ayip bir sey olarak goruyor. Amaci kullanmak degil yani. Para olarak falan da kullanma amaci yok. Bir cok defa disari ciktik. Bu konuyu actiktan sonra kiza ilgimi biraz azalttim. Mesela aktif plup mesaja cevap vermediginde " Aloooo, nerdesin, napiyosun , baksana" tarzi mesajlar yaziyordum. Bunu yapmayi biraktim. Ve kiza olan sevgimi gostermeyi abartmadigim surece daha iyi oldugunu farkettim.

Bir de bu gec cevao verme mevzusu bugun ilk defa oldu sanirim. Benimde biraz alana ihtiyacim var falan dedi. Cok sikmisim kizi galiba biraz kendi kendine vakit gecirmek istedi.

Son olarak hocam eskiden abartili davranirkrn bir anda normal davranmaya baslayinca kiz garip bir sekilde bana baglanmaya basladi. Bir de kiz gercekte cok iyi, onu sevdigimden daha cok seviyor, daha ilgili davraniyor. Ama sanalda isler degisiyor. Arkadasimla konustuk onemli olan gercekte davranisi sanalda kendini o kadar iyi ifade edemez diyor.

Simdilik kizi birakma demenizin sebebi nedir? Onu anlamadim. Ozelimi anlattigim icin ayrilirsak sikinti cikar diye mi?

Hayır, burada bunu dememin sebebi şu ki anın tadını çıkarmaya bak. Elinde alternatifin yoksa da doğrudan ayrılmanızın çok da bir mantığı olmayacak. Ne kıza kendini ezdir ne de her istediğini yap, ortasını bulmaya çalış.

Kiza olan sevgimi gostermeyi abartmadigim surece daha iyi oldugunu fark ettim.

Üstte belirttiğim gibi her şeyin aşırısı zararlıdır ve kız cevap yazmıyorsa da çok da zorlamanın mantığı yok. "Aloo, neredesin, cevap ver" şeklinde yazarak ciddiyim kızı bir taciz etmediğin kalmış :D Biraz da sen zorlamışsın.

Cok sikmisim kizi galiba biraz, kendi kendine vakit gecirmek istedi.

Olabilir, insan kendi kendine vakit geçirmek isteyebilir. Bu tarz durumlarda anlayışla karşılayıp rahat bırakmak lazım.

Son olarak hocam eskiden abartili davranirkrn bir anda normal davranmaya baslayinca kiz garip bir sekilde bana baglanmaya basladi.

Cevabı basit: Muz ne kadar azsa o kadar değerli, ne kadar çoksa da o kadar değersiz. Kıza istediği ilgiyi göstererekten zaten istediğini yapıyordun. Kızın aşırı bağlanması için bir sebebi yoktu ama sen birdenbire ilgiyi kesince de kız senin ilgine muhtaç oldu ve ister istemez de bağlanıyor. Olay tamamıyla bundan ibaret :) Sevgilerle.

Hayır, burada bunu dememin sebebi şu ki anın tadını çıkarmaya bak. Elinde alternatifin yoksa da doğrudan ayrılmanızın çok da bir mantığı olmayacak. Ne kıza kendini ezdir ne de her istediğini yap, ortasını bulmaya çalış.

Üstte belirttiğim gibi her şeyin aşırısı zararlıdır ve kız cevap yazmıyorsa da çok da zorlamanın mantığı yok. "Aloo, neredesin, cevap ver" şeklinde yazarak ciddiyim kızı bir taciz etmediğin kalmış :D Biraz da sen zorlamışsın.

Olabilir, insan kendi kendine vakit geçirmek isteyebilir. Bu tarz durumlarda anlayışla karşılayıp rahat bırakmak lazım.

Cevabı basit: Muz ne kadar azsa o kadar değerli, ne kadar çoksa da o kadar değersiz. Kıza istediği ilgiyi göstererekten zaten istediğini yapıyordun. Kızın aşırı bağlanması için bir sebebi yoktu ama sen birdenbire ilgiyi kesince de kız senin ilgine muhtaç oldu ve ister istemez de bağlanıyor. Olay tamamıyla bundan ibaret :) Sevgilerle.
Hocam bu kiz ilgi verdigim icin benimle yani sizce, guvenmemeli miyim? İlk defa bir kiza kendim yazdim duzgun sanip suan gerginim :D

@Hank J Wimbleton ben olsam güvenmezdim :) Size de güvenmemenizi tavsiye ederim. İstediği ilgiyi vermeyin, peşinizden koşsun. Peşinizden sürükleyin, siz onun peşinden koşmayın. Bu dediğimi yapın, peşinizden koştuğunu göreceksiniz. Bu arada sorun yok :) Burada anonim olarak sohbet ediyoruz, gergin olmaktan ziyade burada aklına takılan şeyleri sorabilirsin. Cevaplamak isterim.

@Hank J Wimbleton ben olsam güvenmezdim :) Size de güvenmemenizi tavsiye ederim. İstediği ilgiyi vermeyin, peşinizden koşsun. Peşinizden sürükleyin, siz onun peşinden koşmayın. Bu dediğimi yapın, peşinizden koştuğunu göreceksiniz. Bu arada sorun yok :) Burada anonim olarak sohbet ediyoruz, gergin olmaktan ziyade burada aklına takılan şeyleri sorabilirsin. Cevaplamak isterim.
Yok hocam gerilmemin sebebi kizin kotu biri olma olasiligi. Bir de neden guvenmememi tavsiye ediyorsunuz? Bu arada simdiye kadar anlattiklarimda bana destek oldu zor zamanlarda birbirimizin yaninda durduk. Guvenmemekte garip geliyor onca seyden sonra. Kizin sey gibi bir derdi de yok gibi, hep pesimden kossun hep bana ilgi gostersin falan. Bu arada yardimci oldugunuz icin tesekkurler hocam :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı