Kız arkadaşımın exi kız arkadaşımı üzüyor

Bu kız zirve bir kızdı ama.
Hocam bu kafa yapısına girmeni önermem. Siz zaten hiçbir şey yaşamamışsınız, dost acı söyler. Böyle diyerek hiçbir şey yaşamadığın kızı zor unutursun.

Etrafımdaki kızlar için tipim yeterli değil.
Böyle diyen adamlar genelde ortalamadan kesinlikle iyi oluyorlar.

Yaşım 16 henüz ama bu kıza 10 günde çok bağlanmıştım
Hocam çok garip terimler kullanıyorsunuz bazılarını anlayamadım.
Siteye 18 yaşına girene kadar girme bence. Mantıklı düşünebilen bir adamsan okuyabilirsin. Günümüz red pill'inden uzak dur. Bu sitenin admini 20 sene önceki geleneklere bağlı yazıyor. Kişisel gelişim mastürbasyonuna düşeceksen siteye yine girme. Beni reklamcı sanacaklar valla bu gidişle :D Ban yemesek bari.

Hocam çok garip terimler kullanıyorsunuz bazılarını anlayamadım. 😁 Haklısınız ne desem boş şu an ama 11.sınıfta ikimiz de aynı bölümde okuyacağız ve exi sınıfta kaldı büyük ihtimal. O da okulu bırakacak tamamen bağları kopacak. Bana dönmeye çalışınca bu sefer ben kabul etmeyeceğim, alfa erkek ben olacağım.

Değil hocam zaten. Benim de bu kızla ortak yönüm var. Yaşım 16 henüz ama bu kıza 10 günde çok bağlanmıştım hala konuşuyorum ama arkadaş olarak. Ötesi yok artık. Kendi kaybı.
Daha 16 yaşındasın. Yaşın daha çok genç bu işler için. Önünde üniversite sınavı var ona odaklanmalısın. Üniversitede ufak ufak başlarsın bu işlere girmeye. Şu anda redpill terimlerini öğrenebilirsin. Yani işin teorik kısmını. Üniversiteye geçince pratiğe dökmeye başlarsın. Bu yaşta redpill terimlerini öğrenmek gelecek ilişkilerinde seni çok rahatlatır.

Daha 16 yaşındasın. Yaşın daha çok genç bu işler için. Önünde üniversite sınavı var ona odaklanmalısın. Üniversitede ufak ufak başlarsın bu işlere girmeye. Şu anda redpill terimlerini öğrenebilirsin. Yani işin teorik kısmını. Üniversiteye geçince pratiğe dökmeye başlarsın. Bu yaşta redpill terimlerini öğrenmek gelecek ilişkilerinde seni çok rahatlatır.
Üniversite hayalim yok hocam.

Böyle diyen adamlar genelde ortalamadan kesinlikle iyi oluyorlar.
Yani ortalamanın üstü gibiyim ama bilmiyorum bir garip yüzüm var.

Son düzenleme:
Üniversite hayalim yok hocam.
O zaman bir zanaat ile uğraş, bir iş seç kendine. Gerçi yaşın daha küçük. İleride düşüncelerin değişecek.

Yani ortalamanın üstü gibiyim ama bilmiyorum bir garip yüzüm var.
Sen kendini beğeniyorsan konu bitmiştir. Şöyle 10/6 olsan bile yeter. Erkekte tip o kadar önemli değil. Oyununu geliştir. Oyun > Para > Tip. Sizin yaşınızda Oyun > Tip > Para.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı