Kız arkadaşımla ayrıldık

Valla hocam bu ayrılık içine dert olmadıysa herşeyi unutup yola devam diyorum. Şayet ki dert etseydiniz sizi çok kötü günler karşılıyor olabilirdi. Geri kalan hayatınızın daha güzel olması dileğiyle.

Yeni bir deadlift'çi doğuyor. :) hocam meraktan soruyorum spor yapıyor musunuz?

1,5 ay önce bıraktım hocam. Malum kış geldi. Araba ile olsa da gidip gelmek zor oluyor. Aktif çalışma da olunca zor oluyor açıkçası.

Vallahi hocam bu ayrılık içine dert olmadıysa her şeyi unutup yola devam diyorum. Şayet ki dert etseydiniz sizi çok kötü günler karşılıyor olabilirdi. Geri kalan hayatınızın daha güzel olması dileğiyle.

Teşekkürler hocam. Başarılar dilerim.

Hayırlı olsun. Bende aynısını yaşadım, kıza okadar ilgi verdimki konuşma problemimi -ağır kekemelik- aksattım ve 2 ay her gün 3-4 saat kitap okuduğum o emeği bir kız için hiçe saydım ve derdimi anlatacak kadar konuşabilirken hemde arkadaş edinmeye başlamıştım ki kıza verdiğim ilgi yüzünden konuşamayan birisine geri döndüm. Bunu görünce ayrıldı bende çöktüm 1-2 ay kötü oldum şimdi ayrılalı 3 ay oldu ve kendime döndüm disiplin kazanmaya başlıyorum, kısacası sevgili, kız işleri kendi hayatınızın en ortasına koymayın. Kendinizi değiştirmeyin kısaca. O yokken neyseniz, o varkende o olun.

Hayırlı olsun. Bende aynısını yaşadım, kıza o kadar ilgi verdimki konuşma problemimi -ağır kekemelik- aksattım ve 2 ay her gün 3-4 saat kitap okuduğum o emeği bir kız için hiçe saydım ve derdimi anlatacak kadar konuşabilirken hem de arkadaş edinmeye başlamıştım ki kıza verdiğim ilgi yüzünden konuşamayan birisine geri döndüm. Bunu görünce ayrıldı bende çöktüm 1-2 ay kötü oldum şimdi ayrılalı 3 ay oldu ve kendime döndüm disiplin kazanmaya başlıyorum, kısacası sevgili, kız işleri kendi hayatınızın en ortasına koymayın. Kendinizi değiştirmeyin kısaca. O yokken neyseniz, o varkende o olun.

Son kısım en iyi tavsiye sanırım. Yolunuz açık, başarılarınız daim olsun hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı