Kız arkadaşın aniden gitmesi neye işarettir?

Hocam son kozunuzu kullanın bence;
E-posta : tatlisert@mugeanli.com.tr
O kadar da değil maalesef.
Hocam bazen aileler kızıyor ama bir şey demiyor, içlerinde biriktiriyorlar. Sonra küçük bir olaya patlayıp her şeyi yasaklıyorlar. Aynı durumu ben de yaşadım. Bir buçuk aydır çok sevdiğim bir arkadaşımla görüşemiyorum bu yüzden.
Anladım. Peki 8 ay gerçekten uzun bir zaman değil mi? Üst düzey zorba olmaları gerekmez mi?
Ben olsam yapardım, her şeyi unutmak için.
Anladım. Tabii bu da olabilir evet
Altında yatan sebebi bilseydim, Bitcoin milyoneri olurdum.
Ne bilelim sebebini hocam?
"LMAO" Açıkçası eleştiriye tamamen açığım eleştirimi tam olarak bilmiyorum ama konu dışı kapsamında açtım bu konuyu. Yani bir fikir bir sebep veya düşündüklerimi buradaki cevap verecek insanlarda belki aynı düşünüyordur diye paylaştım. Zaten sen nereden bilesin bunun altında yatacak olayı? Buradan bunu anladıysan cevap vermemen daha mantıklı olurmuş. Olay bilmen değil fikir üretmek fikir vermek.
Eğer biraz zamana ve mesafeye ihtiyacı varsa hızı hesaplıyor olabilir, çok da şey takılmamak gerekli.
:/ Olabilir fakat 8 ay olunca insan düşünemeden duramıyor.
Ailesi istemiyor olabilir.
Yani tabii olabilir.
Şaka yapmıyorum, bu sadece bir rüyadan ibaret olabilir.
Rüya mı :D
Arkadaşları ile konuşmamış olsanız ilaçlarınızı aksatmayın derdim.
:D Güzel bakış açısı
Kendimi her gün her saniye düşünerek yiyip bitirmiyorum. Sadece merak ettim aklıma geliyor. Psikolog ne alaka :D
Şizofren olabilirsiniz.
Garip

Herkes ya saçmalıyor ya trollüyor :D

Durum ya ailevi sıkıntıları var ya da psikolojik sorunu var.

Ailevik sorunu tahmin etme imkanım yok ama ulan ailevik sorun olsa size bi yolunu bulur mesaj atardı ne yapıyolar sanki zindana mı attılar kızı

Psikolojik sorunsa çok basit. Bu yaştaki insanlar ellerindekinin değerini bilmeyi öğrenmemişlerdir genelde ve hayattan, bireylerden çok çabuk sıkılırlar ek olarak, ergenlik döneminde iseler bu sıkılmayı çok ani ve rafine hareketlerle dışa vururlar yani birden acayip sıkılıp sizi silebilirler ilişkinin en başlarında gereksiz yüksek derecede bağlılık gösterirler işte "sonsuza dek birlikte olacağız di mi" falan muhabbeti gibi. Eğer kendisi Alis Harikalar Diyarı'nda yaşamıyorsa yani kendi hayal dünyasında kendini kandıran, bir kere bile ben hatalıyım diyebilecek cesareti olmayan ve hayatı kendine yalan söyleme üstüne kuran biriyse zaten size yazmayacaktır mümkünse yazmasın uzak durun böyle insanlardan (eğer öyle biriyse) çünkü size olmadığınız halde o kadar kendini beğenmiştir ki hatalıymışsınız gibi davranıp sizin de kafanızı karıştırır. Tabii şunu da söylemekte fayda var daha son evrelerine girmemiş olabilir yani kendini sürekli haklı görme kısmına henüz tam olarak atılmamış sadece kafası karışmış ve saçmalamış olabilir. Bu çok sık olur özellikle toplumda, sınıfta, okulda "havalı" olduğunu hisseden insanlarda. Kızlarda biraz daha fazla olur. Çok takmayın deneyimdir olur.

Herkes ya saçmalıyor ya trollüyor :D

Durum ya ailevi sıkıntıları var ya da psikolojik sorunu var.

Ailevik sorunu tahmin etme imkanım yok ama ulan ailevik sorun olsa size bi yolunu bulur mesaj atardı ne yapıyolar sanki zindana mı attılar kızı

Psikolojik sorunsa çok basit. Bu yaştaki insanlar ellerindekinin değerini bilmeyi öğrenmemişlerdir genelde ve hayattan, bireylerden çok çabuk sıkılırlar ek olarak, ergenlik döneminde iseler bu sıkılmayı çok ani ve rafine hareketlerle dışa vururlar yani birden acayip sıkılıp sizi silebilirler ilişkinin en başlarında gereksiz yüksek derecede bağlılık gösterirler işte "sonsuza dek birlikte olacağız di mi" falan muhabbeti gibi. Eğer kendisi Alis Harikalar Diyarı'nda yaşamıyorsa yani kendi hayal dünyasında kendini kandıran, bir kere bile ben hatalıyım diyebilecek cesareti olmayan ve hayatı kendine yalan söyleme üstüne kuran biriyse zaten size yazmayacaktır mümkünse yazmasın uzak durun böyle insanlardan (eğer öyle biriyse) çünkü size olmadığınız halde o kadar kendini beğenmiştir ki hatalıymışsınız gibi davranıp sizin de kafanızı karıştırır. Tabii şunu da söylemekte fayda var daha son evrelerine girmemiş olabilir yani kendini sürekli haklı görme kısmına henüz tam olarak atılmamış sadece kafası karışmış ve saçmalamış olabilir. Bu çok sık olur özellikle toplumda, sınıfta, okulda "havalı" olduğunu hisseden insanlarda. Kızlarda biraz daha fazla olur. Çok takmayın deneyimdir olur.
Cevabın için Teşekkürler^^ Arkadaşlarım da buna benzer şeyler demişti. Aynı şekilde yukarıdaki bazı kişilerde buna yakın şeyler. Sanırım durum böyledir.
Ayrıca Kız arkadaşım - Arkadaş olarak yani sevgilim değildi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı