Kız arkadaşın attığı hikayeyi annesine atmak suç oluşturur mu?

Ne yani ayrıldı 1 saat içinde bir erkek buldu ve onunla story çekip attı mı? Hocam kandırmayalım kimseyi yedek oyuncuyu soktu maça işte.
Büyük ihtimal öyle olduğunu söyledim zaten. 1 saat içinde başka birini bulduğunu söyleyen yok. Belki sadece kıskandırmak için eskiden çıktığı biriyle fotoğrafını attı? Bu da çok yanlış ama dediğim gibi bu durum konu sahibini haklı çıkartmaz.

H
Büyük ihtimal öyle olduğunu söyledim zaten. 1 saat içinde başka birini bulduğunu söyleyen yok. Belki sadece kıskandırmak için eskiden çıktığı biriyle fotoğrafını attı? Bu da çok yanlış ama dediğim gibi bu durum konu sahibini haklı çıkartmaz.
Haklı değilim zaten birşey demiyorumki

Sana yapılan şey ayıp ama senin yaptığın şey daha da ayıp ve yakışığı olan bir şey değil.

Gereği var mıydı gerçekten? Şahsen böyle bir durumda eyvallah deyip kenara çekilmekten başka seçenek olmadığını düşünüyorum.

@kha2zix Dostum cidden senin için çok üzüldüm. Okurken daraldım. Ancak sıkma canını. Kurtulmuşsun böyle birisinden.

Yani yapabileceğin bir şey yok bence uğraşmazlar laf dalaşına falan girme yazarlarsa engelle geç açarlarsa da gider görürsün. Allah yardımcın olsun okurken daraldım düşman başına böyle kadınlar.

Sevgilim benden ayrıldı, 1 saat sonra story attı. Kimi aldatmış? Fotoğrafın ayrılmadan önce olup olmadığı bilinemez. Büyük ihtimal öyledir ama direkt yorum yapamazsın. Ki ayrıca bu durum yine konu sahibinin yaptığının da yanlış olduğunu değiştirmez, ortada 2 yanlış olduğunu gösterir.

Hiç ilişkin olmadı herhalde bu kadar sığ bir yorum.

Ayrıldıktan 1 saat sonra başka bir erkekle story attı aldatmak değil çünkü zaten ayrılmışlar demek inanılmaz bir mantık.

Hiç ilişkin olmadı herhalde bu kadar sığ bir yorum.

Ayrıldıktan 1 saat sonra başka bir erkekle story attı aldatmak değil çünkü zaten ayrılmışlar demek inanılmaz bir mantık.
Aldatmak değil diyen yok, sonraki mesajımı okuyabilirsin. Ama yanlış bir şeye yanlış bir şey yaparak cevap vermek 2. yapılan şeyi doğru hale getirmiyor.

Hocam öncelikle durumuza üzüldüm sakın fotoğrafı bir yerde paylaşmayın ve ayrıca bir şey olacaksa olur takmayın kafanıza duruma göre hareket etmenizi tavsiye ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı