Kız Arkadaşla Yapılabilecek Etkinlikler

Ben İstanbul kalabalığını trafiğini sevmediğim için direkt evde etkinlikler düzenlerim. Artık film izleme olur, benim piyano çalmam olur (%100 istek üzerine olur :) ) Köpeklerim zaten misafire bayılıyorlar :) 10-15 sene önce falanda geceleri bazen uykumuz falan kaçınca gider alırdım bu arabayla park edilip arabada çay içilen yerlere falan giderdik dolmabahçe gibi. Bazende şarap ya da bira içerdik 1-2 kadeh. Şimdi o da yok. Zira artık gece bile İstanbul çekilmez oldu.
Arkadaşlar şakası bir yana müslümanlar için sevgili günahtır. Haberiniz olsun.

Evet dostum kesinlike. Ama F.ckbuddy sünnettir, sevaptır.

Ben İstanbul kalabalığını trafiğini sevmediğim için direkt evde etkinlikler düzenlerim. Artık film izleme olur, benim piyano çalmam olur (%100 istek üzerine olur :) ) Köpeklerim zaten misafire bayılıyorlar :) 10-15 sene önce falanda geceleri bazen uykumuz falan kaçınca gider alırdım bu arabayla park edilip arabada çay içilen yerlere falan giderdik dolmabahçe gibi. Bazende şarap ya da bira içerdik 1-2 kadeh. Şimdi o da yok. Zira artık gece bile İstanbul çekilmez oldu.

Evet dostum kesinlike. Ama F.ckbuddy sünnettir, sevaptır.
Abi cok ozgur bir insana benziyorsun. Acaba bu alfaligin kaynagi nedir?

Abi cok ozgur bir insana benziyorsun. Acaba bu alfaligin kaynagi nedir?

Bu alfada yeni uyduruldu. Sünepelerin sayısı artınca, onlara sünepe denilmek yerine, olmayanlara "alfa" deniliyor. Kardeşim ne alaka alfayla özgürlükle falan. Daha bundan monoton normal ne olabilir. Kız arkadaşla paraşütle atlama, dağa çıkma, 3lü yapma falan demedik ki :)

Bu alfada yeni uyduruldu. Sünepelerin sayısı artınca, onlara sünepe denilmek yerine, olmayanlara "alfa" deniliyor. Kardeşim ne alaka alfayla özgürlükle falan. Daha bundan monoton normal ne olabilir. Kız arkadaşla paraşütle atlama, dağa çıkma, 3lü yapma falan demedik ki :)
Sahsen benim okuldaki arkadaslarimla olan tek ortak yonumuz yasantimizin akisi. Hic birimizin kiz arkadasi yok ve hepimiz gun boyunca bilgisayar oynuyoruz. Monoton bir hayat ve eglenceli. Ozgurluk demekten kastim neredeyse Turkiye'de ayiplanan hareketleri rahatca yapiyor olusunuz. Bunu gercekten de taktir ettim.

Sahsen benim okuldaki arkadaslarimla olan tek ortak yonumuz yasantimizin akisi. Hic birimizin kiz arkadasi yok ve hepimiz gun boyunca bilgisayar oynuyoruz. Monoton bir hayat ve eglenceli. Ozgurluk demekten kastim neredeyse Turkiye'de ayiplanan hareketleri rahatca yapiyor olusunuz. Bunu gercekten de taktir ettim.

Tam tersi bende şuan gün boyu olmasada günde 2-4 saat bilgisayar oynuyorum diye ve yaşımdan dolayı herhalde ayıplanıyorum, "git gez tozsana" falan diye taciz ediliyorum. :) Önemli olan eğlenmek ama yinede söyliyim bir yerden sonra hayat çok hızlı geçiyor ve daha da hızlanacak. Pişmanlık olmadıkça tabi önemli değil.
Keşke sevgilim olsa Recep Abi. :cry:

Bu bir devrik cümleyse durum vahim @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı