Telefona erişimi olmadığı için yazamıyor da olabilir.@ADSteam işte kardeşim benim demek istediğim şu, Instagram'a o kadar giren adam gerçekten değer verdiği insanı merak içerisinde bırakmaz. Bırakıyorsa da seni yedek görüyor demektir.
Telefona erişimi olmadığı için yazamıyor da olabilir.@ADSteam işte kardeşim benim demek istediğim şu, Instagram'a o kadar giren adam gerçekten değer verdiği insanı merak içerisinde bırakmaz. Bırakıyorsa da seni yedek görüyor demektir.
İlk mesajda dediğim gibi, ailesi biraz baskıcıydı dediğine göre. Son zamanlarda dersleri kötü gelmişti acaba ailesi telefonu elinden almış olabilir mi diye düşündüm.Telefona erişimini engelleyen şey ne olabilir sizce?
Bu iyi olan ihtimal tabii.İlk mesajda dediğim gibi, ailesi biraz baskıcıydı dediğine göre. Son zamanlarda dersleri kötü gelmişti acaba ailesi telefonu elinden almış olabilir mi diye düşündüm.
Neyse usta, ben elimden geleni yaptım. İnşallah başına bir şey gelmemiştir, ne diyelim.Yaşlar kaçtı?
Olabilir valla hocam, kimseye tam güvenemiyorsun bu devirde.@333365 Valla hocam diyorsa doğrudur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.