Kız artık yazmıyor

Biz ne insanlar gördük be kardeşim, yapmaz dediğimiz adamlar dünya kadar şey yaptı...
Kendi sorunlarınla insanların sorunlarını bir tutman hatalı. Bu zamana kadar kaç kızla samimi oldun ki bu kadar kesin konuşabiliyorsun? Daha adını bile bilmediğimiz bir kız... Adam seni dinleyip kızı sildi. Ya kız masumsa? Tabii, belki de haklısındır bu konuda. Ama ya diğer konularda..?
Bu konuyla alakalı değil, birçok konuyla ilgili konuşuyorum. Düşün.
@333365 İbretlik anlar yaşamış olabilirsiniz ama bu anılardan sanırım yanlış anlamlar çıkardınız. Böyle konularda dedikleriniz ile "Kızlarda insandır." sözünüz çelişiyor. Her insan aynı mıdır? 5 parmağının 5'i aynı mı?
Öngörülemeyen sonuçlara hazırlıklı ol bakış açısı ile ön yargı aynı şey değil. Bir kişi hakkında kaynağı belli olmadan kesin bir hüküm vermek ön yargıdır. Ama kötü olasılığı düşünüp ona göre önlem almak, her olasılığa karşı hazırlıklı olmak... Şimdi bu insan kötü olasılıklara da iyi olasılıklara da hazırlıklı olacak ve bekleyecek/soruşturacak. Gerçek neyse ortaya çıkacak, iyi de olsun kötü de olsun kendisi iyi olacak.

Son düzenleme:
Kendi sorunlarınla insanların sorunlarını bir tutman hatalı. Bu zamana kadar kaç kızla samimi oldun ki bu kadar kesin konuşabiliyorsun? Daha adını bile bilmediğimiz bir kız... Adam seni dinleyip kızı sildi. Ya kız masumsa? Tabii, belki de haklısındır bu konuda. Ama ya diğer konularda..?
Bu konuyla alakalı değil, birçok konuyla ilgili konuşuyorum. Düşün.
Usta ortada bir belirsizlik olduğu için kesin şöyle oldu, böyle oldu demek doğru değil, katılıyorum size. Ama ne bileyim, çok sadıktı bana. Sevgili değildik ama beni özel buluyordu. Kızın başına bir şey gelmemiştir inşallah ya, o kadar konuştuk ettik. Hayatımda bir yeri vardı, bir şeylerin eksik olduğunu hissedebiliyorum artık.

Usta ortada bir belirsizlik olduğu için kesin şöyle oldu, böyle oldu demek doğru değil, katılıyorum size. Ama ne bileyim, çok sadıktı bana. Sevgili değildik ama beni özel buluyordu. Kızın başına bir şey gelmemiştir inşallah ya, o kadar konuştuk ettik. Hayatımda bir yeri vardı, bir şeylerin eksik olduğunu hissedebiliyorum artık.
Bu kız sanal mı?

Ben kendi sorunlarımla insanların sorunlarını zaten bir tutmuyorum o yüzden bir şey demiyorum. Benim dediğim çıkacak, göreceksiniz.

Bir iki defa görüntülü konuşmuştuk, onun dışında hep mesaj yoluyla iletişim kurduk.
Sanaldaki kişilere çok bağlanırsan böyle olur... Belli ki bir hoşlanma olmuş sende. Gözünü aç ve kendine sor. Bak; gerçekten sana sadık mıydı,özel miydi yoksa sadece arkadaş mıydı? Kızı bir süre soruştur. Cevap alamazsan veya kötü sonuç alırsan sil. Sanaldan ne beklersin ki?
Ben kendi sorunlarımla insanların sorunlarını zaten bir tutmuyorum o yüzden bir şey demiyorum. Benim dediğim çıkacak, göreceksiniz.
Bütün konularla ilgili konuştum aslına, yazacak başka yer olmadığı için burada infilak ettim. Yüksek olasılık bu konuda haklısın.

Bütün konularla ilgili konuştum aslına, yazacak başka yer olmadığı için burada infilak ettim. Yüksek olasılık bu konuda haklısın.
Kız hakkında tek bir şey bildiğiniz yok, ne yüzünü görmüşsünüz ne sesini duymuşsunuz. Çok ön yargılısınız usta, çok.
Hesabı kapattım, dönse de ben yokum artık. Daha fazla düşünmek istemiyorum artık.

@ADSteam doğru olanını yaptın. Bir kız için yazık etmene gerek yok kendine. Ek olarak bu tarz şeyleri çok tecrübe ettim, sana tek diyeceğim şu:

Sen bu kızı bu kadar merak ediyorsun ama o seni ediyor mu? Hayır, demek ki kızın umurunda değilsin.

@ADSteam doğru olanını yaptın. Bir kız için yazık etmene gerek yok kendine. Ek olarak bu tarz şeyleri çok tecrübe ettim, sana tek diyeceğim şu:

Sen bu kızı bu kadar merak ediyorsun ama o seni ediyor mu? Hayır, demek ki kızın umurunda değilsin.
Haklısın, belki de değilsin. Ama önerilerin için çok sağol usta. Eğer kız gerçekten masumsa işte o zaman üzülürüm, lakin bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğim. O yüzden canımızı sıkmaya gerek yok.
Bir gelişme olursa buradayız...
Sağ olun, var olun. Sizin gibiler de olmasa... 🙏 :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı