Kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

Anladım, benim hatam favori iletişim platformumda özgürce fikir alışverişinde bulunmak istemek.

Git konuş kızla, bence senin mesaj atmanı bekliyor. Eğer yanlış anladıysan da arkadaşlığını bitirebilirsin kızla. Bence kabul edilebilir bir risk.(Öyle bir ihtimal yok, senden hoşlanıyor!)

Kapat Technopat'ı yaz kıza hadi koçum.

Teknoloji forumlarında bu konular sıktı artık.
Çok ciddi bir forum arıyorsanız orası burası değil.
Naber.
Nasılsın.
Bugün ne yaptın?
Gibi cümlelerle sohbete başla.
Aslında ben sana bir şey söyleyecektim de heyecanı ver. Hafiften hoşlandığını söyle.
Seni seviyorsa zaten okey olur. Sevmiyorsa başka kapıya.

Hoşlanıyor veya hoşlanmıyor ama lütfen komik olmuyacağını bildiğiniz esprileri yapmayın artık. Ortalamayı düşüyorsunuz.

Hocam şansını dene bende olmadı benim hikayem kız tenefüslerde yanıma geliyor derslerde bakışıp gülüyorduk en sonunda kızın önüne çıktım söyledim beni sevmiyormuş sonra daha da uzun hikaye o kız yüzünden okuldan atıldım (hızlı kayıt yaptırdığım için okul değiştirdi gözüküyor) her neyse şansını dene olmazsa tecrübe olur.
Edit(kızın adı özgeyse Allah kolaylık versin özgeler kötüdür benimki özgeydi jaggedinki özgeydi neyse ismi özge olsa da vazgeçme)

Şansını dene hocam. Şahsen benim kankam hiç sık sık gözlerime bakıp komik olmayan esprilerime gülmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…