Kız benden ve yanımda oturan arkadaşımdan hoşlanıyor

ZhaKatH

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle okuduğunuz için teşekkürler. Bu sene 10. sınıfa geçtim ancak babamın tayin durumundan dolayı başka şehre gitmek zorunda kaldım. Çok şükür ki okula, ortama, arkadaşlara alıştım ancak sorun kız meselesi. Yanımda oturan arkadaş önümdeki kızla notlaşıyor sağ olası ki benim de okumama izin veriyor. Notlardan okuduğum kadarıyla kızın bana ve yanımda oturana ilgisi var. Yanımda oturan da kızın önünde oturan da kızın beni yakışıklı bulduğunu söylese de ben kendimi pek yakışıklı bulmuyorum, şu ana kadar da hiç sevgilim olmadı ama birkaç kişi reddetim. Sevdiğim, beğendiğim kişilere açılma fırsatı yakalayamıyorum ayrıca çoğu zaman beğendiğim kişileri arkadaşlarımdanda beğenen olduğunu öğrenince "boş ver o kızda 'X' kişisinin olsun" diyorum içimden. Bu dediğim olay şimdi de yaşanıyor ancak artık ben bu durumdan bıktım. Arkadaşlarım kız seni yakışıkli buluyor dese de ben kızın yanımda oturandan hoşlandığını düşünüyorum. Bir abi tavsiyesi verirseniz sevinirim. Anlamadığınız şey varsa sorabilirsiniz.

Öyle kızdan hayır gelmez başka kişilerle şansı dene. İki tane kişiden aynı anda hoslanilmaz anca beğenirsin falan ha ama ben tecrübe gözüyle bakarım çok ciddiye almam kızı diyosan dene şansını.

Öyle kızdan hayır gelmez başka kişilerle şansı dene. İki tane kişiden aynı anda hoslanilmaz anca beğenirsin falan ha ama ben tecrübe gözüyle bakarım çok ciddiye almam kızı diyosan dene şansını.
Tamam sağolasın

Bu arada yeni farkettim başlığı technopat değiştirmiş ben sana açıklayayım.
Yanımda oturan sınıfta kimle çıkarsın diye kıza not veriyor. Kızda cevap olarak notu yazan kişi veya beni diyor. Kız güzel tatlı bana sıcak yapıyor ancak aynısı geçen senede başıma geld pek emin olamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı