Kız durduk yere soğuk yapıyor

Daha fazla  
Kız bizim okulda. Bir arkadaşımla basketbol oynuyorduk. Yanımıza geldi, baktı baktı gitti, sonra Instagram'dan yazdım neden geldin falan diye o da basketbol oynamaya geldim ve oynamaktan vazgeçince gittim dedi. Ben orada konuyu kapattım.

Sonra ertesi gün bana kedisinin fotoğrafını falan attı oradan sohbeti başlattı, sonra konuştuk falan. Ertesi gün sınav vardı ve ben sınav sorularını biliyordum, ona attım, sonra dedi ki yarın hem basketbol oynayalım hem de beni ders çalıştır. Ders çalıştırmaya gittim benden sadece çalışma kağıdını istedi, ders çalışmadık yani basketbol oynamaya falan da gelmedi. Sonra biraz daha Instagram'dan konuştuk, gayet normaldi her şey, yanlış bir şey yapmadım ama şu son 2 gündür kız inanılmaz soğuk yapıyor, okulda görünce yüzüme bile bakmıyor, ben yazmayınca yazmıyor.

Yani beni ders çalıştır basketbol oynayalım diyen kıza ne oldu bir şey yapmadığım halde? Kıza gayet sıcak davranıyorum. Bir de mesajlara çok geç cevap veriyor. Artık ben de yazmayacağım. Neden böyle yapıyor arkadaşlar, bir şey yapmadığım halde kızla konuşmaya başlayalı daha bir hafta olmuşken? Bana iyi geceler tatlı rüyalar falan yazıyordu şimdi mesaj falan atmıyor arkadaşlar, bir de kalp atıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir ekleme yapayım kız Instagram'dan hikayesine bugün seninle çok güzel olurduk aslında ve çok aşk acısı çekiyorum tarzında hikayeler atmış. Ve takipçiside az.
Muhtemelen emin olmamakla birlikte kız seni sevmiyor ve senden daha iyisini bulmuş olabilir.

(Bknz: Hipergami)

Olabilir çok erkek var yanında tenefüste falan.
Yeni birini bulmuş olabilir mi?

Bilmiyorum ama bu kadar kısa sürede bulmuş olabilir mi?
Bir ekleme daha yapayım arkadaşlar benimle konuşmak istemiyor musun falan yazdım sonra bana şey yazdı seninle konuşmak istemesem sana direk söylerdim veya sana artık cevap vermezdim dedi kız gerçekten çok garip.
Arkadaşlar bir de ne yapmamı önerirsiniz bu saatten sonra tavsiye verin bu konularda çok iyi değilim yaşım 16 ayrıca 10.sınıf

Arkadaşlar bir ekleme yapayım kız Instagram'dan hikayesine bugün seninle çok güzel olurduk aslında ve çok aşk acısı çekiyorum tarzında hikayeler atmış. Ve takipçiside az.

Olabilir çok erkek var yanında tenefüste falan.

Bir ekleme daha yapayım arkadaşlar benimle konuşmak istemiyor musun falan yazdım sonra bana şey yazdı seninle konuşmak istemesem sana direk söylerdim veya sana artık cevap vermezdim dedi kız gerçekten çok garip.
Arkadaşlar bir de ne yapmamı önerirsiniz bu saatten sonra tavsiye verin bu konularda çok iyi değilim yaşım 16 ayrıca 10.sınıf
Bence şuan yapabileceğin en iyi şey akışına bırakmak hocam. Bırak olaylar kendi kendine gelişsin. Sen sadece hayatını yaşamaya bak. İyi forumlar.

Bulmak değil de önceden kafasında olan biri olabilir seninle de işi bitmiş sohbeti uzatmasına gerek kalmamış, ben olsam vazgeçerdim durduk yere soğuk yapan kızlar hiç çekilmiyor hadi başardın kızla aran çok daha iyi oldu ama sonra yeni biriyle tanışınca sana olan ilgisini kaybedip tekrar soğuk yapabilir. Aslında konuşmak istemiyor senin sohbeti bırakmanı bekliyor.

Bulmak değil de önceden kafasında olan biri olabilir seninle de işi bitmiş sohbeti uzatmasına gerek kalmamış, ben olsam vazgeçerdim durduk yere soğuk yapan kızlar hiç çekilmiyor hadi başardın kızla aran çok daha iyi oldu ama sonra yeni biriyle tanışınca sana olan ilgisini kaybedip tekrar soğuk yapabilir. Aslında konuşmak istemiyor senin sohbeti bırakmanı bekliyor.

Evet artık bende eminim hocam 4 gündür ona yazmıyorum onu test etmek için o da bana yazmıyor önceden o başlatırdı uzun zamandır hoşlandığım kız olunca ve her gün onu gördüğüm için insana bir koyuyor aptal yerine koyulmak unutmaya çalışacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı