Kız ile nasıl kanka olabilirim?

Olay belliydi bu yana gideceği geçmiş olsun.

Kız ile kanka oldum. Çok masum ve iyi niyetli biriydi. En azından bana öyle gelmişti. O kız görüldü atıp beni engelledi... Evet haklıymışsınız o kızdan olmazmış.
Bir musibet bin nasihattan iyidir. Ders çıkarmış birine benzemiyorsun ama umarım yanılıyorumdur.

Bir musibet bin nasihattan iyidir. Ders çıkarmış birine benzemiyorsun ama umarım yanılıyorumdur.

Ders çıkarılacak pek bir şey yok. En azından o kadar önemli bir konu değil, arkadaş çevreme artık daha dikkat edeceğim ve bir daha böyle durumlara düşmeyeceğim. Ayrıca evet yanılıyorsunuz.

Açık açık söyleyeceğim. Bir erkek ile kız kanka olamaz. Çünkü 2 yola çıkıyor. Ya bir taraf aşık olacak karşı taraf reddedecek ve ilişki bitecek ya da sevgili olacaklar. Senin buradaki tek şansın o kıza yardımcı olmak. Ona dayanak çıkmak her şeyine yardımcı olmaya çalışmak. Kısaca gerçek bir dost gibi davranmak. En sonunda çok iyi ilişkiniz olur ama sonu kötü bitebilir. Daha yeni yaşadım :/

Ben yeni konu sandım. Geçmiş olsun. Sonu hep böyle bitiyor genellikle.

Ayrıca gacha oynayan hayali sevgilisi ile eğlenen birinden ne hayır gelir ki.

Hocam yanlış anlamışım benim hatam bu aralar çok açılıyor böyle konular ondan okumadan yazdım.

Hocam bu aralar çok açılıyor böyle kusura bakmayın.
Hocam hem aşk konusu olsa ne olur ki bu forumda yasak değil hem rahatsız oluyorsanız bakmayabilirsiniz.

Gachacılar ile arkadaş olunmaz bir zaman seni satma ihtimali yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…