Kız ile nasıl kanka olabilirim?

Bir musibet bin nasihattan iyidir. Ders çıkarmış birine benzemiyorsun ama umarım yanılıyorumdur.

Ders çıkarılacak pek bir şey yok. En azından o kadar önemli bir konu değil, arkadaş çevreme artık daha dikkat edeceğim ve bir daha böyle durumlara düşmeyeceğim. Ayrıca evet yanılıyorsunuz.

Açık açık söyleyeceğim. Bir erkek ile kız kanka olamaz. Çünkü 2 yola çıkıyor. Ya bir taraf aşık olacak karşı taraf reddedecek ve ilişki bitecek ya da sevgili olacaklar. Senin buradaki tek şansın o kıza yardımcı olmak. Ona dayanak çıkmak her şeyine yardımcı olmaya çalışmak. Kısaca gerçek bir dost gibi davranmak. En sonunda çok iyi ilişkiniz olur ama sonu kötü bitebilir. Daha yeni yaşadım :/

Ben yeni konu sandım. Geçmiş olsun. Sonu hep böyle bitiyor genellikle.

Hocam yanlış anlamışım benim hatam bu aralar çok açılıyor böyle konular ondan okumadan yazdım.

Hocam bu aralar çok açılıyor böyle kusura bakmayın.
Hocam hem aşk konusu olsa ne olur ki bu forumda yasak değil hem rahatsız oluyorsanız bakmayabilirsiniz.

Merhabalar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki malum olarak okullar açılınca; yeni arkadaşlar, arkadaşlık pekiştirme ve yeni ortam gibi durumlar geldi meydana. Ben sınıfta bir kız gördüm (aşk mevzusu değil) ve tam kafa dengim. Tabii ki bakarak anlamadım ardından WhatsApp'da bayağı bir yazıştık. Ama bu kız çok içine kapanık, utangaç bir kız. Kuzeninden birkaç bilgi topladım onun hakkında; oyun tasarımcısı olmak istiyormuş, otizmli kardeşi ile ilgileniyormuş günün çoğunda, PqueeN hayranıymış ve gacha seviyormuş. Her gün kıza yazıyorum ama hep bir şey oluyor ve gitmek zorunda kalıyor. Anneside çok baskıcıymış. Ne yapabilirim? Aşk olayı değil sadece bu kız kafa dengim olduğu için kanka olmak istiyorum.
Gachacılar ile arkadaş olunmaz bir zaman seni satma ihtimali yüksek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı