Kız ile Yüz yüze konuşmak vs Telefon ile konuşmak

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.204

tii

Kilopat
Makaleler
3
arkadaşlar Technopat Sosyal'daki en saçma konulardan birini açtığım için kusura bakmayın.

Ben 9. sınıftan bir kızı seviyorum, ben 10. sınıfa geçtim, o kaldı. 9. sınıfta çok sık olmasa da konuşuyorduk/şakalaşıyorduk, ben bu kızı hala okul bahçesinde, okul giriş vaktinde ve çıkışta görüyorum fakat konuşamıyorum (çekingenim). Numarasını vermişti bir ara. Hala rehberimde. Sizce WhatsApp üzerinden sohbet mi açmalıyım yoksa bir okul günü çıkışta yüz yüze mi sohbet başlatmalıyım?

Son düzenleme:
arkadaşlar Technopat Sosyal'daki en saçma konulardan birini açtığım için kusura bakmayın.

Ben 9. sınıftan bir kızı seviyorum, ben 10. sınıfa geçtim, o kaldı. 9. sınıfta. Çok sık olmasa da konuşuyorduk/şakalaşıyorduk, ben bu kızı hala okul bahçesinde, okul giriş vaktinde ve çıkışta görüyorum fakat konuşamıyorum (çekingenim). Numarasını vermişti bir ara. Hala rehberimde. Sizce WhatsApp üzerinden sohbet mi açmalıyım yoksa bir okul günü çıkışta yüz yüze mi sohbet başlatmalıyım?

Bence ilk önce tenefüste veya çıkışta istersen gel bir şeyler içelim veya istersen wpden Telegram'dan falan konuşalım mı de tabii direk girme veya sana kalmış bir muhabbet aç tenefüste yetişmezse wpden anlatırım konuşuruz falan diyerek wpden konuşuruz dersin bence en mantıklısı bu.

Bence ilk önce tenefüste veya çıkışta istersen gel bir şeyler içelim veya istersen wpden Telegram'dan falan konuşalım mı de tabii direk girme veya sana kalmış bir muhabbet aç tenefüste yetişmezse wpden anlatırım konuşuruz falan diyerek wpden konuşuruz dersin bence en mantıklısı bu.
Kızın aslında adımı bile unuttuğuna eminim.

Çok gerekli değil ise sadece yanımda olsun falan diyorsan hocam çok üsteleme sınav dönemine her ne kadar daha var olsa da benim önerim 10. sınıfın 2. dönemin sonlarına doğru çalışmaya başlamak sounuçta kızla konuşman bir yere götürmek zaman para üstüne ayrılırsan falan daha bir üzüntü çok gereği yok onun yerine git dinlen veya spor yapardım şahsen ben çok gerekli görmüyorum ben ama tercih sizin yine de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı