Hocam oyun önermiyiniz siz, çocuk gelişimi hakkında bir şey bilmiyorsunuz.
Sen pedagog musun kardeşim? Bütün bir nesil age of oynadı hala senin gibiler türüyor işte, Frostpunk kimi eğitecek?
Hocam oyun önermiyiniz siz, çocuk gelişimi hakkında bir şey bilmiyorsunuz.
Valla mis gibi de olur. 21 yaşındayım o atmosfer bana bile dokundu Roblox'tan öte oyun görmeyen bir yaş aralığı için çok iyi bir oyun. 3 5 kere başarısız olmadan oyunu bitiremiyorsun zaten öyle ilk girişinde bitiren görmedim ben pek. Öğrenmek için iyi bir oyun hem insan psikolojisini de öğretiyor demek yanlış olmaz. Gerçi biraz hataları var bi ara genel ev açmıştım halkın morali bozulmuştu ama yine de öğretici bir oyun.Hocam küçücük kızı niye o dünyaya sokalım? Daha dertsiz tasasız renkli oyunlar oynaması lazım, stratejiyi ne yapsın?
Biraz üstüne gitmişsiniz ama bence arkadaş haklı genelev açılan bir oyunu oynamasına gerek yok.Hocam küçücük kızı niye o dünyaya sokalım? Daha dertsiz tasasız renkli oyunlar oynaması lazım, stratejiyi ne yapsın?
Biraz üstüne gitmişsiniz ama bence arkadaş haklı genelev açılan bir oyunu oynamasına gerek yok.
Orası abisinin denetlemesine bağlı tabii.Actırmayız hocam.
Oyun khane simülasyonu değil hocam altı üstü kanun var oyunda imzalarsanız o binayı kuruyorsunuz çalışan koyuyorsunuz o kadar. Görüntü veya yazılı bir şekilde anlatımı bile yok ismi var sadece. Merak etmeyin kimseye travma olmaz sadece bir yazı.Biraz üstüne gitmişsiniz ama bence arkadaş haklı genelev açılan bir oyunu oynamasına gerek yok.
Oyunu bitirdim hocam zaten ama tabii kişiden kişiye değişir ben kardeşime oynatmazdım.Oyun khane simülasyonu değil hocam altı üstü kanun var oyunda imzalarsanız o binayı kuruyorsunuz çalışan koyuyorsunuz o kadar. Görüntü veya yazılı bir şekilde anlatımı bile yok ismi var sadece. Merak etmeyin kimseye travma olmaz sadece bir yazı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.