Witcher 3 10 yaşındaki bu çocuğa göre kesinlikle değil ben kardeşime dayanamayıp oynatim çocuk o yaratıklardan karanlıktan korkmaya başladı Witcher 3 yerine Valorant tarzı FPS oyunlarına alıştırın derim.
10 aşında bir kız çocuğunun Witcher 3 oynaması psikolojik olarak iyi olmaz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Oyunu silin gerekirse. Ori and The Will of The Wisps veya Kena: Bridge of Spirits oynasın.
Ben oynadım 2 kere bitirdim kesinlikle küçüklerin oynamaması gereken çok fazla sahne bulunuyor. Neredeyse oyunda "bayan karakter" diyebileceğimiz her kadının görevini yapınca bir +18 sahne giriyor.
PEGI 18 etiketli bir oyun. Kesinlikle 18 yas altindaysa oynamasini onermem. Oyunun 18 yas alti icin uygun olmadigini anlatmaniz lazim. Bu PEGI etiketleri rastgele konmuyor.
Meraktan soruyorum, ailen +18 oyun oynamana kızıyorsa sen kaç yaşındasın? Yani cinsellik kısmından bahsetmezsin, şiddet var, kan var, canavar var dersin, ailenin sıkıntı yapacağını sanmam. 10 yaşındaki kız çocuğu kesinlikle yaklaşmasın o oyuna, 10 yaşında oynayabileceği çok güzel oyunlar var. İlla ben kılıçlı canavarlı fantazi dünyasında geçen oyun istiyom derse skyrim koyun önüne, yaşına daha uygun.