IX. Corleone
Hectopat
Hocam 10 yaşında olduğunu bilmiyordum.Hocam witcher 3 oynadınız mı? Evet ise 10 yaşındaki kız kardeşinize oynatır mısınız? Evet ise kendinizi çocuk istismarından ihbar edin lütfen.
Hocam 10 yaşında olduğunu bilmiyordum.Hocam witcher 3 oynadınız mı? Evet ise 10 yaşındaki kız kardeşinize oynatır mısınız? Evet ise kendinizi çocuk istismarından ihbar edin lütfen.
Oyunun parasını istesin kardeşindenOyunun deneme sürümüydü bende yok çok pahalı diyin.
10 yaşında daha.
Aileme anlatsam bu sefer beni azarlarlar niye öyle oynuyorsun diye.
En fazla 1 kayıt açılıyor diye yalan attım da şimdilik yedi. Umarım daha sorun çıkarmaz.
Pegı 18 etiketli bir oyun. Kesinlikle 18 yas altindaysa oynamasini onermem. Oyunun 18 yas alti icin uygun olmadigini anlatmaniz lazim. Bu pegı etiketleri rastgele konmuyor.
Benimkisi o kadar saf değil maalesef.Hocam "oyun yaşını anlıyor eger kücüksen oyuna bi daha giremiyorsun" diye yalan atmıstım kardesime. (aynı yas)
Türkiye'deki oyuncu kitlesi bu yüzden kötüleşiyor işte. Geçen dünyanın en iyi oyunu Valorant diyeni gördüm ve böyle çok var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.