Kız kardeşim Witcher 3 oynamak istiyor

Witcher 3 10 yaşındaki bu çocuğa göre kesinlikle değil ben kardeşime dayanamayıp oynatim çocuk o yaratıklardan karanlıktan korkmaya başladı Witcher 3 yerine Valorant tarzı FPS oyunlarına alıştırın derim.

Türkiye'deki oyuncu kitlesi bu yüzden kötüleşiyor işte. Geçen dünyanın en iyi oyunu Valorant diyeni gördüm ve böyle çok var.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 aşında bir kız çocuğunun Witcher 3 oynaması psikolojik olarak iyi olmaz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Oyunu silin gerekirse. Ori and The Will of The Wisps veya Kena: Bridge of Spirits oynasın.

Ben oynadım 2 kere bitirdim kesinlikle küçüklerin oynamaması gereken çok fazla sahne bulunuyor. Neredeyse oyunda "bayan karakter" diyebileceğimiz her kadının görevini yapınca bir +18 sahne giriyor.

10 yaşında daha.

Aileme anlatsam bu sefer beni azarlarlar niye öyle oynuyorsun diye.

En fazla 1 kayıt açılıyor diye yalan attım da şimdilik yedi. Umarım daha sorun çıkarmaz.

Meraktan soruyorum, ailen +18 oyun oynamana kızıyorsa sen kaç yaşındasın? Yani cinsellik kısmından bahsetmezsin, şiddet var, kan var, canavar var dersin, ailenin sıkıntı yapacağını sanmam. 10 yaşındaki kız çocuğu kesinlikle yaklaşmasın o oyuna, 10 yaşında oynayabileceği çok güzel oyunlar var. İlla ben kılıçlı canavarlı fantazi dünyasında geçen oyun istiyom derse skyrim koyun önüne, yaşına daha uygun.

Hocam 18+ şeyleri falan eskide kaldı kaç tane adam var onlara uyan? Benim bildiğim yok.
Hocam witcher 3 oynadınız mı? Evet ise 10 yaşındaki kız kardeşinize oynatır mısınız? Evet ise kendinizi çocuk istismarından ihbar edin lütfen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı