Kız ne yapmaya çalışıyor?

eneskral41

Picopat
Daha fazla  
Okulda geçen haftalarda karşı sınıftan bir kıza bir kız arkadaşım yoluyla tanışmak istediğimi belirttim. Kız, Instagram profilime bakınca “Ben yarın okulda bakacağım çocuğa, görmedim hiç okulda” dedi. Sonraki gün beni gördükten sonra ilişki istemediğini belirtti. Ben bunu red olarak sayıyorum, neyse.

Geçen gün sınavda bu kızla aynı sınıfa düştük. Ben arka sıradaki başka bir kız arkadaşla konuşuyordum. Aynı sınıftaki başka bir kız arkadaşımın dediğine göre başka kızla konuşurken kız bana bakıyormuş. Ben de arada bana bakıyor gibi hissettim ama “Bakmıyordur herhalde.” diye geçiştirdim.

Bizim sınıfa geliyor arada bu kız, arkadaşları için. Sınıftaki diğer kızların dediğine göre arada göz ucuyla yine bana bakıyormuş. Bugün de dersi erken bitti. Bizim sınıftaki kız arkadaşlarının yanına geldi, derste onlarla konuştu. Yine orada biraz göz göze geldik.

Yani kızı gerçekten beğeniyorum ama ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Sınıftaki kız arkadaşa sordum, o “Bence ağırdan almaya çalışıyor.” dedi.

Sorum şu abilerim, ablalarım: Bu kız ne yapmaya çalışıyor? Yeniden denemeli miyim? İstek atmalı mıyım kıza?

Eğer tekrardan reddederse rezil olacağım ve seneye sınıflar karışacak. Eşit ağırlık iki tane sınıf var, bu kız da eşit ağırlık; aynı sınıfa düşme olasılığımız çok yüksek. Aynı sınıfa düşersek ve kız reddederse, hem çok garip bir soğukluk olacak hem de onu her başka bir erkekle konuşurken gördüğümde sinir krizi geçireceğim. Bir yandan da kabul ederse çok mutlu bir dönemden geçeceğim, cidden moralim son yıllarda çok bozuk. Bu kız beni düzeltebilir.

Okulda geçen haftalarda karşı sınıftan bir kıza bir kız arkadaşım yoluyla tanışmak istediğimi belirttim. Kız, Instagram profilime bakınca “Ben yarın okulda bakacağım çocuğa, görmedim hiç okulda” dedi. Sonraki gün beni gördükten sonra ilişki istemediğini belirtti. Ben bunu red olarak sayıyorum, neyse.

Geçen gün sınavda bu kızla aynı sınıfa düştük. Ben arka sıradaki başka bir kız arkadaşla konuşuyordum. Aynı sınıftaki başka bir kız arkadaşımın dediğine göre başka kızla konuşurken kız bana bakıyormuş. Ben de arada bana bakıyor gibi hissettim ama “Bakmıyordur herhalde.” diye geçiştirdim.

Bizim sınıfa geliyor arada bu kız, arkadaşları için. Sınıftaki diğer kızların dediğine göre arada göz ucuyla yine bana bakıyormuş. Bugün de dersi erken bitti. Bizim sınıftaki kız arkadaşlarının yanına geldi, derste onlarla konuştu. Yine orada biraz göz göze geldik.

Yani kızı gerçekten beğeniyorum ama ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Sınıftaki kız arkadaşa sordum, o “Bence ağırdan almaya çalışıyor.” dedi.

Sorum şu abilerim, ablalarım: Bu kız ne yapmaya çalışıyor? Yeniden denemeli miyim? İstek atmalı mıyım kıza?

Eğer tekrardan reddederse rezil olacağım ve seneye sınıflar karışacak. Eşit ağırlık iki tane sınıf var, bu kız da eşit ağırlık; aynı sınıfa düşme olasılığımız çok yüksek. Aynı sınıfa düşersek ve kız reddederse, hem çok garip bir soğukluk olacak hem de onu her başka bir erkekle konuşurken gördüğümde sinir krizi geçireceğim. Bir yandan da kabul ederse çok mutlu bir dönemden geçeceğim, cidden moralim son yıllarda çok bozuk. Bu kız beni düzeltebilir.
İlişki istemediğini belirttiyse büyük ihtimal sizi istememiştir. Arada egosunu tatmin etmek için halen ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamak için bakıyor olabilir. Malum kızlar hiçbir şey olmasa bile dik dik bakabiliyorlar. Ağırdan alcak olsa direk ilişki istemiyorum demezdi diye düşünüyorum.

İlişki istemediğini belirttiyse büyük ihtimal sizi istememiştir. Arada egosunu tatmin etmek için halen ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamak için bakıyor olabilir. Malum kızlar hiçbir şey olmasa bile dik dik bakabiliyorlar. Ağırdan alacak olsa direk ilişki istemiyorum demezdi diye düşünüyorum.

Bende normal şartlarda ilişki istemiyorum demesinden sonra bir beklenti içinde değildim. Benim bakmadığım yerlerde bile bana bakması garip geldi. Yine de bir süre daha bekleyeceğim bir gelişme olana kadar bir adım atmayı düşünmüyorum.

Bende normal şartlarda ilişki istemiyorum demesinden sonra bir beklenti içinde değildim. Benim bakmadığım yerlerde bile bana bakması garip geldi. Yine de bir süre daha bekleyeceğim bir gelişme olana kadar bir adım atmayı düşünmüyorum.
En iyisi. Bir gelişme olursa ve seviyorsanız şansınızı deneyebilirsiniz tabii ki. Benzer bir durumu yakın zamanda ben de yaşadım ama sonu pek iyi bitmedi. Siz yine çok bağlanmayın bence.

kanka dur sabır et kızın sende gönlü var ama agırdan alıyor bence de

Bir kız, ilişki istemiyorum demişse alternatifi değilsindir ve zorla da güzellik olmaz. Next.

Bir kız, ilişki istemiyorum demişse alternatifi değilsindir ve zorla da güzellik olmaz. Next.

Hocam zaten bende normalde öyle 2.ye deneyecek bir insan değilim ama şimdi kız bana sürekli bakınca ister istemez umutlanıyorum. Denemezsem gelecekte pişman olurum gibi hissediyorum. Bu konuyu çevremdekilerlede çok tartıştım neredeyse hepsi bence dene diyor. Kafam biraz karışık ne yapacağım konusunda.

@eneskral41, karar sizin. Deneye deneye tecrübe edeceksiniz de benim düşüncem bu.

Kızla direkt kendin tanışacaksın. Arkadaş göndererek vesaire tanışılmaz. Olacak iş olmaz böyle.

Bakmasının bir sürü nedeni olabilir. Sende ona bak, gözlerini hemen kaçırma. Kızın sana karşı ilgisi olabilir. Veya sadece merak ettiğinden, can sıkıntısından bakıyor.

Göz göze gelince ne yaşandığını neden anlatmadın? Gerçi artık göz göze işi biraz geçmiş. Bu arkadaş gönderme mevzusuna girişmeseydin ve korkak olmadan bakışsaydın doğru tepkiyi alırdın. Uzun lafın kısası şu an kızın bakışlarından yorum çıkartamam.

Bu kız ne yapmaya çalışıyor? Yeniden denemeli miyim? İstek atmalı mıyım kıza?
Hiç denememişsin ki sen? Korkak gibi arkadaşını göndermişsin. Ben olsam kızla okulda konuşurdum, sohbet açardım. Şartlar: sıkıcı olmamak, erkek gibi davranmak, muhtaç görünmemek.

Kız seni ret etmemiş. "Kız gibi davranan erkekle olmaz" lafını nazikçe söylemiş o. Bir dahakine kendi işine kendin bak. Kimseyi gönderme.

Sınıflar karışabilir sorun yok. Senin sınıfına düşsün kız önemli değil. Aranızda bir şey yaşanmamış ki neden utanacaksın? Sen başka hatunla sınıfta işini görürken o izler.
Burada korkman gereken aynı sınıftan bir kızla sevgili olmak. Aynı sınıftaki kızla sevgili olunmaz. İşi yaparsan korkacağın tek şey bu olsun yani.

Onu başka bir erkekle konuşurken görürsen sinir krizi falan geçirmeyeceksin. Şöyle milletin aşkı Tiktok'tan öğrenmesine deli oluyorum ben. Çok fazla mavi hapa bezenmiş içerik tüketmişsiniz. Sen kimsin ki sinir olacaksın? Kızın neyisin? Daha önce aranızda 1 kelime laf geçti mi? Eski sevgilisi bile olsan işine bakacaksın. Bu kadar deli doluysan neden sanki elçi yollar gibi arkadaşını yolladın? Kendisinden boşanan karısını öldüren adamlardan kafa yapısı olarak bir farkın kaldı mı?
Neden bir şeyi uçlarda yaşamak zorundasın? Kız kabul ederse uyuşturucu almış gibi sevineceğim, kabul etmezse delireceğim; sağlıklı değil bu. Her zaman gri bölgede kal. Hadi koyu griye git çok sevin ama siyah veya beyaza girme.

Tam gönder tuşuna basacakken birde "bu kız beni düzeltebilir" lafını gördüm. Tiktok'ta görülmüş she can fix me datti datti dattiri datti phonk müziği mi lil bro? 💀 Kafa yapını düzelt.

Tam gönder tuşuna basacakken bir de "bu kız beni düzeltebilir" lafını gördüm. TikTok'ta görülmüş she can fix me datti datti dattiri datti phonk müziği mi lil bro? 💀 kafa yapını düzelt.

Hocam zor dönemlerden geçiyorum genel olarak. Ondan hayatıma neşe verebilir anlamında beni düzeltebilir dedim. Gerçekten bir kız için bu kadar deli olacak bir insan değilim. Hayatımda bazı şeyler yolunda gitmiyor bu sebeple eğer beni reddederse daha kötü olurum kabul ederse en azından neşe verir anlamında dedim. Diğer konu arkadaş yollama biraz sert görünüşlü biriyim dışarıdan bakınca kesinlikle öyle yorumlar insanlar. Bende normalde kendi işimi kendim hallederim ama dedim kızı ürkütmeyeyim en azından kızı tanıyan bir kız aracılığıyla iletiyim varsa gönlü konuşalım. He yaptığımdan pişman mıyım? Pişmanım keşke direk kendim halletseydim. He bir de bakışma konusunda yanlış anlamasın onun bunun abisiyle uğraşmayalım diye göz temasını kestim. Yoksa ben çekingen bir insan değilim. Ama çevremden duyduğum kadarıyla ben bakmazkende bana bakıyormuş. Yani soracağım şu hocam sizce kıza istek atayım mı bu yaz? Aynı sınıftan kızla sevgili olmak sıkıntı bunu biliyorum ama risk almaya değer gibi garantisi yok aynı sınıfa düşeceğimizin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı