promagistra
Femtopat
Daha fazla
Boş ver en kötü dayak yersin, o da çok düşük ihtimal. Kıza baktığın zaman ters ters bakıyorsa tekrar bakmazsın.yanlış anlamasın onun bunun abisiyle uğraşmayalım diye göz temasını kestim.
Ürkütmezsin ki. Ürkütücü olmak için kızı asansörde yalnızken konuşman, sokakta takip etmen falan gerek. Okulda gidip konuşursan ürkme durumu olmaz. Hareketlerini de ona göre ayarlarsın. Ürkütücü olmayayım diye korkak olma ama, kız hafiften maskülen enerjiyi almalı.Bende normalde kendi işimi kendim hallederim ama dedim kızı ürkütmeyeyim
Bunu kendin düzeltirsin hocam. El alem düzeltmez. Şimdi git bir tane not defteri oluştur, oraya tüm problemlerini yaz, bu problemlere neden olan şeyleri yaz; elinden geleni ardına koyma. Değiştiremeyeceğin bir şey ise kafana takmayacaksın. Bende şu an çok kötü bir dönemden geçiyorum, çizdiğim yol haritasına göre 3-4 ay içinde düzlüğe çıkacağım.Hocam zor dönemlerden geçiyorum genel olarak.
İyi dönemine geçiş yapmaya çalış. Sen depresif melankolik bir adam değil çok eğlenen bir adamsın, bu kafaya gir. Sen çok eğleniyorsun ve kızda bu eğlencede yolcu koltuğunda. Ailenden biri ölmediyse lisede yaşayacağın herhangi bir şey problemin p harfi bile değil.
Atılır bence. Şöyle 10-12 gün içinde işi az pişirirsen iyi olur. Sonra kızı buluşmaya çağırırsın. Buluşmayı ret edip alternatif gün vermezse 5-10 gün içinde bir daha çağırırsın bir daha gelmiyorsa önce 10 günlük no contact sonra next.Yani soracağım şu hocam sizce kıza istek atayım mı bu yaz?