@seffabullut her kız redpille uyuyor hocam yaptıklarından çok davranışlarına bakın.
Ecem Taşer olayı çok iyi oldu insanların açık açık görebilmesi için şimdi bu olay çıkmasa o kızda redpille uymuyo.
Hocam söylediğinden çok davranışlarına bakıyorum zaten ama gerçekten uymuyor. Tabii ki uyduğu kısımlar vardır ama genel olarak kızı, kızın seçeneklerini vs biliyorum uymuyor.
Daha iyi seçeneklere açıp bakmıyor bile, Instagram'la işi yok, gayet mutlu 1 senelik bi ilişkileri var ileride zaman ne getirir bilinmez tabi.
Hatta ben redpill'i ilk keşfettiğimde bu kıza yaklaşmıştım ama pek işe yaramamıştı zira bazı kriterleri var ve onlara bağlı bir kızdı vs. Zaten kıza söylediğim tek bir şey vardı: "Tonla kız tanıdım ama içlerinde evlenilecek tek kişi sendin" Gerçekten de öyleydi falan ama çok önemli değil şimdi o konu.
Ben ne yapabilirim şimdi. Kiloları falan atıyorum. Şuan için iyi değil ama yeterli diyebileceğim bir vücudum var aslında. Spor diyet devam ediyor. Çok yakışıklıyım falan diyemem ortalamayım diyebilirim. Sosyal sorunlarım var çok göze batan ki bunu herkes söylüyor. Sadece kadın erkek değil arkadaş ilişkilerinde de öyle.
Sonuç olarak nasıl ve nerede tanışacağım hakkında sıkıntılar yaşıyorum.
Daygame düşündüm ama bilemedim, ayrıca küçük yerlerde yapma dendi.
Şuan yaptığım tek şey nofap. Fark ettim ki mastürbasyon yapmak kötü geliyor.
Günde 2-3 yapıyordum ama birkaç gündür dayanmaya çalışıyorum.
Aksi taktirde bir kız görüyorum ve gitmiyorum yanına, Beynim boşver evde 2 mastürbasyon yaparsın geçer diyor.
Kıza aşık gibi oluyorum mast. sonrası fark ediyorum ki tek derdim kızın fiğiziymiş.