Kız olmaz dediyse gerçekten olmaz mı?

@seffabullut sosyal olmakta tek başına bir çözüm değil hocam çok fazlaya kişiyle şansını deneyip olmayan talebi yaratamazsin. Biraz mor hapta kalmış gibisin kırmızı hapın gerçeklerini kabul edip hala mavi hapimsi hayaller kuruyosun ilk onları bırak. Ya bide şöyle bir şey var kadınların yüzde 80i erkeklerin yüzde 20siyle takılır muhabbeti var bilmiyorum hiç duydun mu aslında senin yaşadığını erkeklerin yüzde 80i belki yasiyor ama farketmiyor ve çıkmak için çabalamiyor aşırı kötü bir tipin yoksa çıkabilirsin zaten.

@seffabullut sosyal olmakta tek başına bir çözüm değil hocam çok fazlaya kişiyle şansını deneyip olmayan talebi yaratamazsin. Biraz mor hapta kalmış gibisin kırmızı hapın gerçeklerini kabul edip hala mavi hapimsi hayaller kuruyosun ilk onları bırak. Ya bide şöyle bir şey var kadınların yüzde 80i erkeklerin yüzde 20siyle takılır muhabbeti var bilmiyorum hiç duydun mu aslında senin yaşadığını erkeklerin yüzde 80i belki yasiyor ama farketmiyor ve çıkmak için çabalamiyor aşırı kötü bir tipin yoksa çıkabilirsin zaten.
Evet aslında tam da dediğiniz gibi. Özellikle birkaç kız arkadaşım var. Gerçekten istisna diyebileceğim redpill ile ilgisi olmayan ve onları da görünce kırmızı hapı biliyor ama inanmak istemiyor gibiyim.
%20lik kısmı da biliyorum. Sınıfta biri var ve bahsettiğim kızın eski sevgilisi. Daha birkaç gündne sevgili olup ayrılmışlar sonra kız ondan ve tüm çevresinden uzaklaşmış daha da izole etmiş kendini.
Ama işte sorun şu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Birini bırakıp gitmesini de beceremiyorum. Daha çok reddedilmeyi beceremiyorum gibi.
Kafamın bir kısmı hep onda kalıyor. OKB'm var psikiyatri raporlu.

Bahsettiğim gibi önceden yavşak diyebileceğim bir dönem vardı ve umrumda değildi. Şimdi ise umrumda çünkü yeni kimseyle tanışamıyorum. Kısaca yoklukta ve yokluk zihniyetinde olduğum için muhtaç gibi ya da aşık gibi vs. oluyorum.
Ek olarak da aklım hep benim olmayanda kalıyor. Kızın biri okey olsa bu muymuş o kadar zaman istediğim şey diye düşünüp ayrılırız muhtemelen direkt.

Aslında kitabı okurken de yazanlar mantıklı gelmişti. Ama sorun işte orada başladı ben yeni birileriyle pek tanışmıyorum, ortam olmuyor tanışacak, olsa da sessiz kalıyorum hep.

@seffabullut her kız redpille uyuyor hocam yaptıklarından çok davranışlarına bakın.

Ecem Taşer olayı çok iyi oldu insanların açık açık görebilmesi için şimdi bu olay çıkmasa o kızda redpille uymuyo.
Hocam söylediğinden çok davranışlarına bakıyorum zaten ama gerçekten uymuyor. Tabii ki uyduğu kısımlar vardır ama genel olarak kızı, kızın seçeneklerini vs biliyorum uymuyor.
Daha iyi seçeneklere açıp bakmıyor bile, Instagram'la işi yok, gayet mutlu 1 senelik bi ilişkileri var ileride zaman ne getirir bilinmez tabi.
Hatta ben redpill'i ilk keşfettiğimde bu kıza yaklaşmıştım ama pek işe yaramamıştı zira bazı kriterleri var ve onlara bağlı bir kızdı vs. Zaten kıza söylediğim tek bir şey vardı: "Tonla kız tanıdım ama içlerinde evlenilecek tek kişi sendin" Gerçekten de öyleydi falan ama çok önemli değil şimdi o konu.

Ben ne yapabilirim şimdi. Kiloları falan atıyorum. Şuan için iyi değil ama yeterli diyebileceğim bir vücudum var aslında. Spor diyet devam ediyor. Çok yakışıklıyım falan diyemem ortalamayım diyebilirim. Sosyal sorunlarım var çok göze batan ki bunu herkes söylüyor. Sadece kadın erkek değil arkadaş ilişkilerinde de öyle.
Sonuç olarak nasıl ve nerede tanışacağım hakkında sıkıntılar yaşıyorum.
Daygame düşündüm ama bilemedim, ayrıca küçük yerlerde yapma dendi.
Şuan yaptığım tek şey nofap. Fark ettim ki mastürbasyon yapmak kötü geliyor.
Günde 2-3 yapıyordum ama birkaç gündür dayanmaya çalışıyorum.
Aksi taktirde bir kız görüyorum ve gitmiyorum yanına, Beynim boşver evde 2 mastürbasyon yaparsın geçer diyor.
Kıza aşık gibi oluyorum mast. sonrası fark ediyorum ki tek derdim kızın fiğiziymiş.

@seffabullut hocam tamam da benim dediğim olay da aynısı kadın redpille uymuyo gibi gözüküyor 24 yaşında evlenmiş beta denilecek biriyle hala pazar değeri zirvedeyken güzel de biri ama arkaplana baktığında hpv aşısı mi desen doğum kontrol hapı mi desen bilemedim. Açık açık söylemez zaten sana kız arkadaşları ile paylaşır fizik konusunda ise düzgün yaparsan 8-9 aya baya oturur 2 yılda da genetik zirvene ulaşırsın.

@seffabullut hocam tamam da benim dediğim olay da aynısı kadın redpille uymuyo gibi gözüküyor 24 yaşında evlenmiş beta denilecek biriyle hala pazar değeri zirvedeyken güzel de biri ama arkaplana baktığında hpv aşısı mi desen doğum kontrol hapı mi desen bilemedim. Açık açık söylemez zaten sana kız arkadaşları ile paylaşır fizik konusunda ise düzgün yaparsan 8-9 aya baya oturur 2 yılda da genetik zirvene ulaşırsın.
Aga cidden sandığın gibi değil gördüğüm tek istisna bu kız ama gerçekten konu şuan o değil :D
Sosyallik için ne yapabilirim? Nerede nasıl birileriyle tanışabilirim?
en az 2-3 sene daha üniversitede olacağım.
Üniversitenin içinde de olmadığım için oradan biriyle de tanışamıyorum. Dışarı çıkıyorum 2 sokak bir yer sadece devamı yok. Alkollü mekan falan dahi yok. Sadece Cafe var.
Şimdi imkan olmadı diye tanışamıyorum muhtemelen ilerde de 26 yaşında olup tecrübesiz biri olacağım için tanışamayacağım gibi geliyor.
Ne yaparım bilmiyorum bu konuda.
Dediğim gibi uzun ilişki istiyorum normalde ama öyle bir yere geldi ki ölümü gösterip sıtmaya razı olma gibi tek geceliklere bile okey olacak hale geldim.
Ayrıca dediğim gibi fark ettim ki aşkından ölüyorum sandığım kızın sadece fiziğini beğeniyormuşum..

@seffabullut anladım hocam senin ilacın kendini geliştirmek.
Hemfikiriz de bu konuda nasıl kendimi geliştiririm bilmiyorum.
Vücudu geliştirmek için gidip antrenman yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum oluyor.
Sosyalliğin, özellikle de bu kız işinin, ne sınavı var çalışasın ne programı var uygulayasın :D Neil Stratus oyunun kuralları kitabında aslında program gibi bir şey vermiş bir bakayım mı sizce?
Ama çok basit geldi. Dışarıda soru sormaktna falan başlıyor, asit geliyor bana böyle şeyler. Ben bi ortama girip havadan sudan konuşamıyorum.

@seffabullut hocam çünkü konuşma kısmı önemli değil bu işte sadece nerde durman gerektiğini bil yeter. Onun dışında kız seni beğeniyosa zaten konuşma fırsatı da sunuyor. Senin konuşmayı bilmemenle alakası yok.

Çünkü niye biliyor musun sen bir kızla arkadaş olacak kadar konusabiliyosan sevgili olacak kadar konuşuyorsun ama farkında değilsin.

Son düzenleme:
@seffabullut hocam çünkü konuşma kısmı önemli değil bu işte sadece nerde durman gerektiğini bil yeter. Onun dışında kız seni beğeniyosa zaten konuşma fırsatı da sunuyor. Senin konuşmayı bilmemenle alakası yok.

Çünkü niye biliyor musun sen bir kızla arkadaş olacak kadar konusabiliyosan sevgili olacak kadar konuşuyorsun ama farkında değilsin.
Aga burada 2 sorun var. 1.si sohbeteler okuldan ibaret oluyor genelde.
2. sorun da birini bulamamak. Konuşmayı bilmemek değil sadece. Konuşacak biri olmuyor işte şehirden mi dolayı benden mi dolayı anlamadım.

Durmam gereken yeri de açıkçası biraz içgüdüsel karar vermeyi düşündüm. Yani genel olarak zaten rahat hissedersem ağzım pek kapalı durmuyor. Kız rahatsız olduğunu ima ederse kapanır diye düşünüyorum.
Mesela 2 kızın da bacaklarını beğendim söylüyorum. Biri daha abartma falan diyip gülerken diğeri çok ileri gitme diyor. Kafamdan kızın istemediğini vs anlayabiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı