Kıza açılamamak

Sen bana linkini at senin yerine ben açılayım kardeşim 😂(!).
Bu zamana kadar hayatında o yoktu bu zamandan sonra da olmazsa ölmezsin. Yapıştır teklif et kaçırma, en fazla o seni kaçırır.
Yok istemez düşüncesine kapılma dediğim gibi o olmadan bu yaşa geldin o olmasa da yaşarsın.
 
Boş ver şu kızları, Türkiye'deki kızlar hiç güzel değil, ne boy var ne pos var, ayrıca alayı erkek düşmanı. Kızların %90'ı yanlış seçim kurbanı oluyor, senin benim gibi insanlarla değil de keko'larla sevgili oluyorlar sonra öldürülünce tüm erkekleri suçluyorlar, zaten keko dediğimiz tipteki insanlarla da eğlenmek veya parasını yemek için sevgili oluyorlar, biz bunları ne yapalım ? Muhtaç değiliz. Alfa sever beta öder kurbanı olma.
 
Son düzenleme:
Merhaba iyi forumlar iyi günler. Biraz içimi dökmek istiyorum ve sizin yorumlarınıza ihtiyacım var. Gene kız meselesi birçoğunuzun ne söyleyeceğini az çok tahmin ediyorum ama anlatmam gerek saygı çerçevesinde konuşabiliriz. Öncelikle yaşım 15 daha küçüğüm biliyorum ama arada dert anlatmak güzel. Dertsiz başıma dert arıyordum bir gün bir kızla tanıştım aynı şehirdeydik. İyi anlaştık arkadaş olduk ama başka bir şehre gitmek zorunda kaldı. Başka şehre taşınsa bile benimle konuşmaya devam etti. Ben bundan hoşlanmaya başladım ama kendime kabul ettiremiyorum. Sonra bu duygu aşka dönmeye başladı mesajlaşıyoruz iltifatlar ediyorum o bazen ediyor her gün konuşuyoruz naber nasılsın falan. Ben iyice bağlandım 3 gündür kalpli mesajlar atıyor çoğunlukla iyi geceler ya da tatlı bir şey dediğimde. Her gün bir kalp alıyorum lakaplar takıyor arada dertleşiyoruz dert ortağı gibi bir şey oldu. Ama ben kıza açılamıyorum açılmak istiyorum yapmaya cesaretim yok çünkü benimle konuşmaz diye korkuyorum. Başka bir şehirde olduğu için durum vahim sanal aşk gibi ama seviyorum ne yapabilirim? Elimden geldiği kadar ona yardımcı olmaya çalışıyorum dertlerine ortak olmaya çalışıyorum benden 1 yaş küçük. Ama çok da güvenmemeye çalışıyorum çünkü en güvendiğimiz dost dediğimiz biri bile arkamızdan bıçaklayabilir. Yakışıklı biriside değilim kendime bakıyorum spor yapıyorum vücut geliştiriyorum tek tipten kaybederim diye korkuyorum. Ne tavsiye verirsiniz saygılarımla.

Hocam fazla bağlanmayın üzülürsünüz söyleyim. Daha yaşın küçük daha çok şeyler yaşıyacaksın o yüzden pek acele etme.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı