Kıza açılmalı mıyım?

@SeanStrickland net konuşmak zor da erkekler, kızların istediği ilgiyi vermese kızlar bu kadar rahat davranamazdı.

@SeanStrickland net konuşmak zor da erkekler, kızların istediği ilgiyi vermese kızlar bu kadar rahat davranamazdı.
Ben şahsen olsa anlatacağini zannetmiyorum hatta şahsen değil kesin anlatmaz çok yakın değilse. Bana mantıklı gelmiyo çünkü arkadaş olmalarının tek sebebi kız ilgisini bedavadan kullanıyo. Yoksa kız kıza daha güzel sohbet de eder.

@SeanStrickland kız kıza sohbet ettiğinde, kız arkadaşından yeterli ilgili alamayacağını bildiği için ilgi gösteren erkeklere anlatırlar genelde. Kız bir süre sonra çeker gider; fakat ilgi veren erkeğin kolay kolay gitmeyeceğini bildikleri için genellikle ilgi gösteren erkekleri tercih ederler.

@333365 aynı şeyi diyoruz hocam yoksa ilgi dışı her şeyi kız arkadaşından da alabilir işte biraz sevgi dolu davraniyolar bizim sevgi görmemiş Türk erkeği hemen bağımlı olup kızın onu çok sevdiğini falan zannediyo.

@SeanStrickland aynı şeyleri diyoruz; fakat bir yerde ayrışıyoruz. Siz diyorsunuz ki ilgi almak için eski sevgilisini anlatmaz diyorsunuz; ancak ben de diyorum ki anlatır çünkü istediği şey zaten ilgi :D Bunları anlatacak birileri bulabilse yedekte erkek tutmazlardı.

@333365 hocam ben onu eski sevgilisi için değil yeni flörtü falan olsa anlatmaz diye dedim çünkü çocuk direk soğur benle konusurken başkasıyla flortlesiyo musun diye ama eski sevgilisini falan kesin anlatmıştır zaten.

Bununla alakalı bir konu yazmıştık:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı