Kıza hediye olarak ne verilmeli?

lülünaz

Hectopat
Arkadaşlar 1 senedir platonik olduğum bir kız var. Dershanede beraberdik işte dershane bitti. Ben de ona demiştim ki senden bana bir hatıra vermeni istiyorum o da dedi o zaman karşılıklı bir şey verelim ama kız beni sevmiyor arkadaş olarak görüyor. Neyse biz tercih döneminde dershanede görüşeceğiz diye anlaştık ona beni unutamayacağı bir hediye vermek istiyorum ne verebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız ne tür şeylerden hoşlanır bilmiyoruz bir tık öznel bir durum bence bu. Beraber geçirdiğiniz vakitlerde komik, romantik bir anıyı anımsatacak bir şey verebilirsin. Benim Batman'ı seven bir sınıf arkadaşım vardı öyle bir anahtarlık almıştım. Hala kullanıyor mesela. Küçük büyükten ziyade onun sevdiği veya anınızı çağrıştıracak bir hediye düşünün derim.

Gerek var mı kanka böyle bir şeye?

Kardeşim bu benim için basit bir kız değil senin Instagram'da görüp güzel kız diye yazdığın tipte değil benim için çok seviyorum onu olursa olmazsa olmaz gözüyle bakamıyorum kaç kere ağladım onun için o yüzden sorgulamak yerine yardımcı olabileceksen ol.

Neden olmasın, illa sevgililer mi hediye alıp vermeli?
Durduk yere hatırlatacak çocuk platoniğim diyor zaten.

Kardeşim bu benim için basit bir kız değil senin Instagram'da görüp güzel kız diye yazdığın tipte değil benim için çok seviyorum onu olursa olmazsa olmaz gözüyle bakamıyorum kaç kere ağladım onun için o yüzden sorgulamak yerine yardımcı olabileceksen ol.
Sen kendine yardımcı ol asıl platonik olduğun kıza baktıkça hatırlatacak hediye alıp vermenin ne mantığı var?

Zaten hatırlamak istemese niye o zaman hediyeleşelim dedi zaten sadece ben ondan istemiştim planda benim bir şey vermem yoktu.

Sen kendine yardımcı ol asıl platonik olduğun kıza baktıkça hatırlatacak hediye alıp vermenin ne mantığı var?

Yahu sana ne seni ne ilgilendiriyor benim ne yaptığım ben o kızı seviyorum beni sevsin veya sevmesin ben ona aşığım mantığı vs seni niye alakadar ediyor.

Onun kararı bizi bağlamaz, gerek var mı yok mu diye konu açmamış hediye tavsiyesi istemiş. Hatırlatmak kısmına gelince şahsen ben sevdiğim bir kızın eşyasını saklıyorum hala teklif ettim reddedildim. Zamanla eşya dursa da üzülmüyorsun bu kadar kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı