Kızı acayip seviyorum, bayağı konuşuyoruz ama arkadaş standartlarında. Onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Nasıl açılabilirim?
Instagram'dan post at nasıl tepki verdiğine bak. Verdiği tepkiye göre flörtleşmeye devam edebilirsin ama kesinlikle açılma. Bu flörtlük olayını olabildiğince uzun tutmaya çalış. En sonunda kız arkadaşın bunalıcak ve o sana açılacak. Geçmiş ilişkilerimde denendi, onaylandı.Kızı acayip seviyorum, bayağı konuşuyoruz ama arkadaş standartlarında. Onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Nasıl açılabilirim?
DM'den sevdiğini söyle işte.Kızı acayip seviyorum, bayağı konuşuyoruz ama arkadaş standartlarında. Onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Nasıl açılabilirim?
Yüz yüze açılmak olabilecek en kötü harekettir.Mademki senden de hoşlandığını düşünüyorsun al karşına dök içini. Sanaldan falan yapayım deme sakın ha bu arada.
Yüz yüze açılmak olabilecek en kötü harekettir.
Bu yazdığına sadece gülüyorum dostum. Lütfen böyle düşünmenin sebebi nedir açıklayabilir misin? Merak ettim de.Yüz yüze açılmak olabilecek en kötü harekettir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.