ibrahimkekec
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Grafik Tasarımcı
Merhaba. Bir kızla görücü usulü konuştuk, tanıştık. Başta telefonla konuşmuştuk, sonra oturup yüz yüze konuştuk. O da aynı benim gibi, şimdiye kadar hiç ilişki yaşamamış ve tecrübesiz. İkimiz de sürekli ne diyeceğimizi bilemedik, güya tanışmak için buluşmuştuk ama heyecandan dolayı söyleyeceğimiz sözler soracağımız sorular hep havaya uçtu. Hatta kıza "keşke söyleyeceklerimi kağıda yazsaydım." dedim. 
Neyse konuştuk, birbirimizi beğendik yani genel bakış olumlu. Evimiz yakın olmadığı için sürekli buluşma yapamayız şu anlık telefondan görüşme-yazışma yapmamız lazım. Benim şimdi kıza bir şeyler yazmam lazım da mesela düşündüğüm şey şu:
-Günaydın nasılsın?
-Günaydın, iyiyim sağ ol sen nasılsın?
- Ben de iyiyim sağ ol.
Eeee. Sonra ne diyeceğim, hiçbir şey gelmiyor aklıma.
Erkek olsa boş boş muhabbet ederdik de ilk defa böyle bir şey yaşadığım için öyle kaldım kafam çalışmıyor.
Hiçbir şey yazmadan beklemek, arayı soğutmak da istemiyorum. Öyle cesaretini topla yaz gitsin tarzı değil de, benim gibi bu konuda tecrübesiz ve çekingeç birine uygun tavsiyelerinizi bekliyorum.
şimdiden teşekkürler.

Neyse konuştuk, birbirimizi beğendik yani genel bakış olumlu. Evimiz yakın olmadığı için sürekli buluşma yapamayız şu anlık telefondan görüşme-yazışma yapmamız lazım. Benim şimdi kıza bir şeyler yazmam lazım da mesela düşündüğüm şey şu:
-Günaydın nasılsın?
-Günaydın, iyiyim sağ ol sen nasılsın?
- Ben de iyiyim sağ ol.
Eeee. Sonra ne diyeceğim, hiçbir şey gelmiyor aklıma.
Hiçbir şey yazmadan beklemek, arayı soğutmak da istemiyorum. Öyle cesaretini topla yaz gitsin tarzı değil de, benim gibi bu konuda tecrübesiz ve çekingeç birine uygun tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: