Kıza takıntılıyım

bayram.celik1

Picopat
17 yaşındayım 12. sınıf öğrencisiyim. Bir kız ile tanıştım. Benden küçük. Aramızda 3 yaş var. Ben bu kızla bir süredir konuşuyorum. Ve aşık oldum kıza. Aramızda biraz pürüzler oldu. Bu kıza gerçekte yanına gidip açılacaktım ama mümkün olmadı. Yazarak açıldım. Kız da benim ex'imi hala sevdiğimi + aramızdaki yaş farkından vs. olamayacağımızı söyledi. Zorlamadım tabi. Ama gece gündüz bu kızı düşünüyorum. YKS'ye gireceğim ders çalışamıyorum içimde çok ağır bir his var. Ne önerirsiniz? Kızı engelle yazma unut demeyin öyle yaparsam daha da kötü olur.

17 yaşındayım 12. sınıf öğrencisiyim. Bir kız ile tanıştım. Benden küçük. Aramızda 3 yaş var. Ben bu kızla bir süredir konuşuyorum. Ve aşık oldum kıza. Aramızda biraz pürüzler oldu. Bu kıza gerçekte yanına gidip açılacaktım ama mümkün olmadı. Yazarak açıldım. Kız da benim Ex'imi hala sevdiğimi + aramızdaki yaş farkından vs. olamayacağımızı söyledi. Zorlamadım tabii. Ama gece gündüz bu kızı düşünüyorum. YKS'ye gireceğim ders çalışamıyorum içimde çok ağır bir his var. Ne önerirsiniz? Kızı engelle yazma unut demeyin öyle yaparsam daha da kötü olur.

Psikoloğa git.

Gece gündüz kızı değil mahalle berberini düşünsen onu da unutamazsın reis. Normal değil mi?
Bu arkadaş psikologa falan gidebilir bence simplik için erken yas olay çok düşünmesi değil. Ne güzel biri gorunce ne yapacağını bilmiyor yaşından dolayı.

Bu arada 17 yaşında iyi de olabilir ama zor ve nadir.

Bu arkadaş psikologa falan gidebilir bence simplik için erken yas olay çok düşünmesi değil. Ne güzel biri gorunce ne yapacağını bilmiyor yaşından dolayı.

Bu arada 17 yaşında iyi de olabilir ama zor ve nadir.
Aksine erken yaşta bu şekilde bağlanmalar daha normal kabul edilebilir. Arkadaşın temel sıkıntısı çok sık düşünmesi. Buna ''daydreaming'' deniyor.

Aksine erken yaşta bu şekilde bağlanmalar daha normal kabul edilebilir. Arkadaşın temel sıkıntısı çok sık düşünmesi. Buna ''daydreaming'' deniyor.
Yok kanka ortada hiçbir temas yok görmüyor yaşı küçük simplik için erken baya yoksa kimse olgun erkek adam gibi baglansin demiyor.Ama yanlış yani. Bu arada çok düşünmesi hata zaten ama bana sebepten çok hayatında kötü giden başka bir şeyin sonucu gibi geldi ama bu anlattıklarından cikarabilecegim şeyler az. Kendisi bulması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı