Kızdan ümidi kesmeli miyim?

Söylemek istediğim o değildi. Ne zaman Sosyal'e girsem illa birisi bir aşk, bir özel hayat başlığı açmış oluyor. Forumun teması değişiyor resmen.

Biz de reddedildik, üstesinden gelirsin. Zaman her şeyin ilacıdır.

Söylemek istediğim o değildi. Ne zaman Sosyal'e girsem illa birisi bir aşk, bir özel hayat başlığı açmış oluyor. Forumun teması değişiyor resmen.

Size denk gelmiş o zaman. Böyle konular çok görmüyorum.

Konuya girmezsin olur biter hocam, dediğiniz kadar da sık açıldığını düşünmüyorum, arada bir denk geliyorum sadece.

Evet her gün olduğu gibi bu günde psikoloji zamanı. Nasıl olsa psikolojik destek hattıyız. Zeka seviyesi yüksek insanlar alınsa artık acayip sevineceğim. Her zaman bu konulara benzer konular açılıyor ve sürekli aynı cevaplar geliyor. Hadi biraz radikalleşelim. Kardeşim ne yapacaksın kızları, erkek adamın erkek sevgilisi olur. Cevabı bunun gibi verin arkadaşlar. Çünkü bu arkadaşlar yeni cevaplar arıyor. Sürekli arkadaşlarına forumlara bu konuyu açıp hep aynı cevaplar geliyor nasıl olsa değil mi?

Arkadaşlar özetlemek gerekirse şöyle. Benim ortaokuldan bir kız var. Ortaokul boyunca aynı sınıftaydık. Hatta ilkokulda da 3'ten beri tanışıyoruz sanırım. Sanırım diyorum çünkü eskiye dair birçok şeyi hatırlamıyorum. Ama ilkokul 3. sınıftan beri aynı sınıftayız diyebilirim sanırım. Şu an 10. sınıfa gidiyorum bu arada. İşte bu kız ortaokulda benden hoşlanıyordu 5 veya 6'da. Bense kıza ben böyle işlere sıcak bakmıyorum dedim çünkü o zaman sevgili olmak biraz saçma geldi. Kızı da sevmiyordum ayrıca ilgi duymuyordum yani. Her neyse 2 gün önce yatakdan bir fırladım ve kız aklıma düştü. Çok garip bir olay 2 yıldır görüşmüyoruz konuşmuyoruz bile ama aniden aklıma geldi. Sonra biraz daha düşündüm ve be bu kıza aşık oldum. Kıza ulaştım, olayı anlattım konuştum ama onun sevgilisi varmış ve olmaz dedi. Şimdi bu kızdan umudu kesmeli miyim? Sizce bu bir tesadüf mü bir anda aklıma gelmesi? Hiç umut yok mu? Ne yapmalıyım? Arkadaş kalalım dedi.
@Jira

Cidden sevgilisi varsa ve sen ona bunu demene rağmen yakınlaşıyorsa hayırlı olsun derim başka bir şey demem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı