Kızdan ümidi kesmeli miyim?

Bir kız olarak yazıyorum.
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi: Kız sizi süründürmek istiyordur. Şahsen beni reddetseler onu yıllarca unutmaz, elinde sonunda intikam alırdım. Size tavsiyem espiri filan yapın aranızı iyileştirin.
Hocam şunu söylemeyi unuttum bir arkadaş bulabildi onu bana. Sosyal medya hesabı yoktu. Arkadaşa sevgilim yok demiş ama ben konuştuğumda sevgilim var dedi. Ben de anlamadım.
Yukarıda dediğinize göre sevgilisi yoksa konuşun derim. Öbür türlü sonsuza dek aranız bozuk kalır üstüne de sevgilisinden dayak yersiniz.

Bir kız olarak yazıyorum.
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi: Kız sizi süründürmek istiyordur. Şahsen beni reddetseler onu yıllarca unutmaz, elinde sonunda intikam alırdım. Size tavsiyem espiri filan yapın aranızı iyileştirin.

Yukarıda dediğinize göre sevgilisi yoksa konuşun derim. Öbür türlü sonsuza dek aranız bozuk kalır üstüne de sevgilisinden dayak yersiniz.
Hocam bilmiyorum ki. İlk önce sevgilim yok dedi arkadaşıma ben bu olaydan bahsetmeden önce. Sonra da söyledikten sonra seni kırmak istemem ama benim sevgilim var dedi. Kız da çok iyi biri.

Başka öneriniz var mı hocam? Kız çok düzgün bir kız. Zor bulunuyor bu dönemde iyi ve düzgün bir kız.
Aklıma başka bir şey gelmiyor. Şöyle yapabilirsiniz: alttan alttan ona değerli olduğunu, onu sevdiğinizi söyleyebilirsiniz. Biz kızlar övülmeyi severiz, "sıkmadan" "Aaa bu gün ne güzel olmuşun" gibi mesajlar atın.

Aklıma başka bir şey gelmiyor. Şöyle yapabilirsiniz: alttan alttan ona değerli olduğunu, onu sevdiğinizi söyleyebilirsiniz. Biz kızlar övülmeyi severiz, "sıkmadan" "Aaa bu gün ne güzel olmuşun" gibi mesajlar atın.
Hocam bana kızmasından korkuyorum. Ya iletişimi keserse?

Sonra biraz daha düşündüm ve be bu kıza aşık oldum. Kıza ulaştım, olayı anlattım konuştum ama onun sevgilisi varmış ve olmaz dedi. Şimdi bu kızdan umudu kesmeli miyim? Sizce bu bir tesadüf mü bir anda aklıma gelmesi? Hiç umut yok mu? Ne yapmalıyım? Arkadaş kalalım dedi.
@Jira
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deminden beri atıp tutuyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı