Kızdırma bujisi ile lehim makinesi yapımı

Kızdırma bujisiyle lehim makinesi yapmaya çalışıyorum prizden gelen enerjiyi düşürerek nasıl bu işi halledebilirim? İzlediğim videolarda herkes akü kullanıyor bana taşınabilir bir şey lazım. 1 tane trafo yaktım sanırım amperi düşük geldiği içindir. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
I
Kızdırma bujisiyle lehim makinesi yapmaya çalışıyorum prizden gelen enerjiyi düşürerek nasıl bu işi halledebilirim? İzlediğim videolarda herkes akü kullanıyor bana taşınabilir bir şey lazım. 1 tane trafo yaktım sanırım amperi düşük geldiği içindir. Yardım edin.
İzlediğiniz videolarda yapılan bu tarz şeyler maalesef çokta kullanışlı değil. Havya almak daha mantıklı olabilir. Ama deneyecek olursanız 12Volt 10 Amper bir trafo yeterli olacaktır. Kabloları kalın tutmaya ve trafonun ısınmamasına özen gösterin. Kızdırma bujileri kısa süre çalışmak için tasarlanmıştır. Uzun süre çalışırsa bozulabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı