Kızı kahve içmeye davet etmeli miyim?

Selam, uygunsan bu Salı kahve içelim mi?
Evet derse kahve içmeye götür.
Hayır derse kızı bir daha rahatsız etme.
Mırın kırın ederse (naz yaparsa) engelle, kezbanlarla uğraşma.
Seni arkadaş olarak görüyorum derse ben de arkadaşça çağırdım zaten, de ve kızı engelle.

Annemin arkadaşının kızının üniversiteden bir arkadaşı bilgisayarına format atacaktı. Annemde beni hedef tahtasına atmış numaramı verdi. Sonra kıza yardımcı olurken kızla konu dışı çok az konuştuk. En son işte 1 hafta falan konuştuk. Bir iki uygulama yüklemesine yardım ettim. Şimdi 2-3 gündür hiç konuşmadık ve ben bunun eksikliğini hissetmeye başladım durduk yere. Her an bir mesaj bekliyorum istemsizce. Şöyle bir mesajla kahve içmeye davet etsem sizce nasıl olur fikirlerinizi alabilir miyim?
(Bu birkaç günde o kadar çok düşündüm ki ihtimalleri gerçekten hesapladım kız Antalya'da okuyor. Adana'da da evleri var ve birkaç güne Adana'ya geleceğini söylemişti konuşma sırasında ona istinaden böyle bir şey yazmayı düşündüm.)
Sabah sabah kahkaha attım, uzatmadan kısaca sor işte. İlkokul çocuğu gibi yok şöyle ihtimalmiş de %12'ymiş. Kızlar çok daha basit şekilde düşünür, edebiyat yapmana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı