Kızın elini tutabilir miyim?

"Yarın müsait misin? Bana gelebilir misin diyecektim? Film izleriz falan, vakti iyi değerlendiririz diye düşünmüştüm. Yemek yapmayı öğrenmek istiyorum, istersen beraber yapar ve öğreniriz" nasıl sence?

Çok resmi kızlar fazla resmiyet sevmez.
Böyle yazma, işte açıkla olayı virüsten dolayı dışarısı tehlikeli ve havalar sıcak istersen bize gelebilirsin deyip yapabileceğiniz şeyleri anlat.
Böyle yazarsan kız birdenbire ne oluyor der.

Bu on numara işte. Yaz kıza bekliyoruz. Tepkisini de söyle bize merak ettim.

Dostum açık konuşayım daha elini tutmadan nasıl sevgili oldunuz anlamadım açıkcası ama utanılacak bir şey yok ortada yürürken elinden tut yavaş yavaş sonradan koluna girsin evine bıraktığın zaman sarıl öp dudaklarından sevgini fiziksel olarak da belli etmen gerek yoksa bi süre sonra sen de o da ilişkiden uzaklaşmaya soğumaya başlarsınız şuan kanka gibi ilerliyorsunuz bana sorarsanız

Çok resmi kızlar fazla resmiyet sevmez.

Bu on numara işte. Yaz kıza bekliyoruz. Tepkisini de söyle bize merak ettim.
Evet arkadaşınki biraz fazla ciddi ve resmi olmuş. "Niye bu kadar kasıyorsun ya ?" gibi bir tepki ile karşılaşabilir.

Yeni oldukları için ikisi de heyecanlı ve çekingen davranıyor. Birkaç buluşma sonrasında geçecektir.

Yeni oldukları için ikisi de heyecanlı ve çekingen davranıyor. Birkaç buluşma sonrasında geçecektir.
E işte bu yüzden 1 ayda sevgili aşamasına geçilmez, flört olursun tanırsın iş ilerlemeye başlayınca isim koyarsın.

Yarın annemle alışverişe gitmem lazım dedi belki sonra dedi . Ben dedim heralde sallıyacak . Sonraki gün olabilir ama dedi
Bugün gün içerisinde veya gece o gün ne yapacaklarınızın planlarını yapın, konuşun ve sen kendini çok kasma doğal ol akışına bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…