Kızın sana bakarak gülümsemesi

enesxq

Decipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Flutter Developer
Merhaba, bugün okulda bir kız bana uzun uzun baktı gülüyordu bakarken ben ona bakıyorum kafamı çeviriyorum ama o bana bakmaya devam ediyor yaklaşık 15-20 saniye hiç gözünü ayırmadı bu ne anlama geliyor?

Bir kız olarak sadece hoşlandığım kişilere uzun uzun güldüğümü belirteyim, belki işinize yarar.
Yani sizden hoşlanmış olabilir.

Bir kız olarak sadece hoşlandığım kişilere uzun uzun güldüğümü belirteyim, belki işinize yarar.
Yani sizden hoşlanmış olabilir.

LAN nasıl kızsın? İyi ki hayatımdasın funda diye mesaj atıyordun dün forumda, Instagram'dan kız bulma hikayeni anlatıyordun. Kafam karıştı.
Merhaba, bugün okulda bir kız bana uzun uzun baktı gülüyordu bakarken ben ona bakıyorum kafamı çeviriyorum ama o bana bakmaya devam ediyor yaklaşık 15-20 saniye hiç gözünü ayırmadı bu ne anlama geliyor?

Hocam 50 tane aşk konusu açtınız. O kız bana bakıyor ne oluyor, o beni seviyor mu? Ne yapmalıyım. İkide bir tavsoye almayın, kendi ayaklarınızın üstünde duemayı öğrenin. Gidin konuşun kızlarla sevgili yapın o zaman. Bazen bakayıme rgen forumu ne olmuş diye illa sizij konunuzu görüyorum.

Komik bir şey söylediyseniz ona gülmüş olabilir. Veya yapmışta olabilirsiniz. Ya da diğer yol olur ki bu sizin daha çok isteyeceğiniz şey olduğuna eminim. Sizden hoşlanıyordur. Ona sempatik gelmişsinizdir veya bir yolla kendinizi sevdirmişsinizdir. Birçok anlama gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı