Kızla konuşacak konu bulamıyorum

Hocam peki ilk mesajı hep siz mi atıyorsunuz?

Hocam bu değişiyor bazen o yazıyor bazen ben yazıyorum fakat sohbetleri neden ilerletmediğini sorduğumda aklıma bir şey gelmiyor demişti aklına bir şey gelmediğinde de "he" kelimesini kullanır bugün 2 mesajıma üst üste "he" yanıtını aldım kalp attım mesajına kapattım sohbeti.

Ama şunu iyi biliyorum ki beni seviyor.

Hocam bu değişiyor bazen o yazıyor bazen ben yazıyorum fakat sohbetleri neden ilerletmediğini sorduğumda aklıma bir şey gelmiyor demişti aklına bir şey gelmediğinde de "he" kelimesini kullanır bugün 2 mesajıma üst üste "he" yanıtını aldım kalp attım mesajına kapattım sohbeti.

Ama şunu iyi biliyorum ki beni seviyor.
Kız belki kötü döneminde olabilir veya sana ilgisini yitirmiş bile olabilir. Ama bence karamsar olmaya gerek yok. Biraz zaman tanı zaten sonra kendin karar veririsin.

Reislerim aklıma geleni söylüyorum konu açılıyor az da olsa ilerliyor fakat kız biraz ilerletmiyor gibi geliyor bana ne yapacağım ya.

Bu olay bazense bazen ınsanlar hiç mesaj yazası gelmez sadece Reels izler yorgun olur vb. bazı günler sıkıntı değil veya ailesi ile kavga etmiştir arada oluyorsa hiç sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı