Selam arkadaşlar, biz 4 5 aydır konuşuyoruz ve sevgili olduk ama konuşacak konu bulamıyorum. Ne o ne de ben konu bulabiliyoruz. Yardım edin yoksa kız benden soğumaya başlayacak, başka erkekler ile konuşacak diye çok korkuyorum.
reislerim aklıma geleni söylüyorum konu açılıyor azda olsa ilerliyor fakat kız biraz ilerletmiyor gibi geliyor bana napıcam yawReels at o Reels'in üzerine konu aç
Reislerim aklıma geleni söylüyorum konu açılıyor az da olsa ilerliyor fakat kız biraz ilerletmiyor gibi geliyor bana ne yapacağım ya.
reis bilemiyorum ama çok seviyorum kaybetmekte istemiyorum onu şuan sohbetimiz iyi ilerliyor sıkıntı yok gibiİlerletmiyorsa bence ilgisi yoktur.
Reis bilemiyorum ama çok seviyorum kaybetmekte istemiyorum onu şuan sohbetimiz iyi ilerliyor sıkıntı yok gibi.
Hocam peki ilk mesajı hep siz mi atıyorsunuz?
Kız belki kötü döneminde olabilir veya sana ilgisini yitirmiş bile olabilir. Ama bence karamsar olmaya gerek yok. Biraz zaman tanı zaten sonra kendin karar veririsin.Hocam bu değişiyor bazen o yazıyor bazen ben yazıyorum fakat sohbetleri neden ilerletmediğini sorduğumda aklıma bir şey gelmiyor demişti aklına bir şey gelmediğinde de "he" kelimesini kullanır bugün 2 mesajıma üst üste "he" yanıtını aldım kalp attım mesajına kapattım sohbeti.
Ama şunu iyi biliyorum ki beni seviyor.
Reislerim aklıma geleni söylüyorum konu açılıyor az da olsa ilerliyor fakat kız biraz ilerletmiyor gibi geliyor bana ne yapacağım ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.