Kızla konuşma fırsatı nasıl yaratılır?

Anime izlemekten keyif aldığım için koydum ön yargılı olmayın.
 
Gidip biriyle açık açık duygularını konuşmayı "ezikçe" bulan birisinin ikili ilişkilerde olması zaten mucize olur Umarım karşılık alamazsınız.
Kendisiyle dalga geçilmesinden korkuyor olabilir hemen yargılamamak lazım. Ben de bir tane kız ile konuşacağım. Aklımda okul çıkışı sohbet etmek var. Veya beden dersinde. Ne zaman denk gelirsek.
 
Elinde telefonla gidip telefonun yokmuş gibi saati sorabilirsin. Konuşmak istediğini anlar.
 
Son düzenleme:
Ulaşımı aynı yerden sağlıyorsanız kızın ne zaman geldiğine bakıp aynı saatte gidebilirsiniz. Benim sınıfta da böyle bir çıtır var arada göz göze geldiğimiz oluyor tanışma fırsatı kolluyorum ben de, beden dersinde de olabilir aralarına girebilirsin. Sosyal anlamda yeteneklerim olmadığı için ben çok muhabbet çeviren biri değilim ama sana güveniyorum hadi aslanım
 
Tam olarak öyle yapmalısın. Girişken olmazsan olmuyor maalesef. Ek olarak sende kızla ilişki kurup üzüp ayrılacak, sadece ego tatmini için koşturan biri havası sezdim, yanılıyor muyum?
 
Son düzenleme:
Gidip biriyle açık açık duygularını konuşmayı "ezikçe" bulan birisinin ikili ilişkilerde olması zaten mucize olur Umarım karşılık alamazsınız.
Ne demek umarım karşılık alamazsınız? Açık açık duygularımı anlatırsam 'hım teşekkür ederim seni arkadas olarak görüyorum' deyip kapatır. Daha önce muhabettimiz bile olmadı. Bu yüzden soruyorum, kızla muhabbet etmek icin yanına oturmak degil de sanki tesadüfen karsılasmıs gibi vs. yöntemlerle konusmak istiyorum. Bu yüzden sordum, soruda verdigim örnekteki gibi örnekler istiyorum. Ama gelen cevaplara bak 'kıza senle arkadaş olmak istiyorum de' deniyor. Pardon da 25 yaşında olgun iki insan degiliz, lise kızlarının da nasıl tiplerden hoslandıgı belli. Asıl umarım sen hayatında hiçbir zaman karşılık alamazsın.
 
Yaptığım yorumdan dolayı özür dilerim böyle bir şey demeye hakkım yok biraz kafam dağınıktı. Buna ek olarak yapabileceğin en olgunca ve en düzgün hareket açık bir şekilde söylemek olur. Zaten havalı ve belalı cool fuckboyl takılan erkeklerden hoşlanan bir kızla ilişkin olmasını isteyeceğini sanmıyorum. Lise bittikten sonra burada taktik isteyen haline güleceksin zaten inan bana olmayacaksa da olmaz çok üstüne düşünmene gerek yok.
 
Dostum taktik istemiyorum, konusmak icin nasıl bir ortam ayarlatabilirim diye sordum sadece. Düsündüm bir seyler de bulamadım. Gittim kızın yanına bir yere oturdum bir şekil konustuk falan neyse sevgilisi varmıs zaten.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…