Kızla Korku Evine Gitmek

Enes3170

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden korku evine gitmiş olan var midir aranızda? Bizim arkadaşlar gitmişler. Çok korkmuslar ve aralarındaki bir arkadaş ağlayacak duruma gelmiş. Ve bir saat olan seansın sadece 35 dakikası dayanabilmişler. Ben de simdi pot kırmamak ve karizmayı çizdirmemek için ne yapabilirim? Ve kişi başı 25 TL. Herhalde birimiz çıkmak istersek bütün grup çıkmak zorunda kalıyormuş. Bundan dolayı hem benim hem de arkadaşlarımın parasının yanmasını istemiyorum. Sonuçta öğrenci insanlarız. Tavsiyeleriniz nelerdir, şimdiden herkese teşekkür arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkmaman için kör ve sağır olman lazım. En iyisi kendini bu duruma hazırlaman. Şimdiden alıştırma yapabilirsin. :)

Gitmeden önce son bir defa toplanın ve konuşun. Problem çıkaracak olanları şimdiden tespit et. Eğer bilmiyorlarsa, bir kişi çıkacağı zaman, herkes çıkmak zorundaymış diye anlat. Bu yüzden problem çıkaracaklar şimdiden gelmesin diyebilirsin. Veya farklı yerlere gidebilirsiniz. Ben bunu eğlence olarak görmüyorum. En iyisi anlaşıp, başka yerlere gitmek. Bu arada korkunca karizman çizilmez.

Sen bi' pantolon al, poşete koy. Değiştirirsin çıkınca. Karanlıkta çizilen karizma belli olmaz. :D

Mimik ve jestleri şey yapmak lazım sadece.

"Hayatım ben varım, korkma." modunda ol hep. :D

Bence gitmemeyi tercih edebilirsiniz.

Veya grupça alınmış bir kararsa ve gidecekseniz, hamama giden terler Enes Bey. :D

Yaşadığım bölgede bu işi profesyonel olarak yapan bir ekip var. Meslektaş arkadaşlarımla hep beraber gittik ve geçirdiğimiz zaman gerçekten inanılmazdı. Konsept, atmosfer ve kostüm daha önce gittiklerimizle alakası yoktu. Hatta korku evine deprem sistemi yapmışlar o kadar üst düzeydi tadı hala damağımdadır. Hikayeyi sanırım bu ay değiştirecekler en kısa zamanda tekrar gideceğiz. Sana tavsiyem bu işi gerçekten profesyonel yapan bir korku evi bul ve ekibinde mutlaka çok korkan bir eleman bulunsun. Muadilleri çocuk oyunundan farksız.

Sırf arkadaşlarınızla farklı bir deneyim yaşamak veya bir kızı zayıf bir anında güvende hissettirmek amacıyla korku evleri gibi yerlerde paralarınızı boşa harcamayın derim. Seni orada hayatında görmediğin yaratık türevi kılıklarla korkutacak bir de üzerine senden para alacak :)

Korkup korkmamak kişinin elinde olan bir şeydir. Yani ne kadar soğukkanlı olduğunuza bağlıdır.

Bence arkadaşlarınızla daha farklı ve eğlenceli aktivitelere yönelmelisiniz, bir kız ile ilgili ise daha romantik şeyler planlamak gerekir.

Alınabilecek risk değil bence dostum:) Kızın gözünde sıfıra inme ihtimalin var elinde olmadan. Bazı sıkıntılı kızlar var korkmaz falan bu sefer sen oturup ağlarsın valla:) Bence hiç bulaşma sağdan sağdan güzel bir kafeye ya da güzel başka bir etkinliğe doğru devam et:)

Öyle deme Oğulcan. :D

Enes müsadenle küçük bir sahne aktarayım. :D

+Enes altına s**mışsın.

-Yok. Emin misin? Tünelde kötü kokular olacak demişlerdi. Korkarız diye.

+Yok hayatım. Koku senden...

-Sana girmeyelim buraya dedim Fatma altıma s**tım az önce!

+.....

-Evet ne var? S**tım evet!

+Bitti bu ilişki. Resmen altına s**mışsın.

Korkmanız gayet normal ve karizma çizmez merak etmeyin. Ayrıca korksan bile arkadaşlarının yüzüne yansıtma :) Korktuğunu içinde sakla, dışarı çıkınca atarsın ;)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı