Kızla Korku Evine Gitmek

Korkmak için para vermek...
O parayı fakir birine vererek,karnını doyurabilirsin.
Laf olsun diye konuşmayalım bence ; Bu kafayla gidersek senin aş evi açman gerekiyor bu harcamaların karşılığı olarak. Var mı karnını doyurduğun bir fakir?

Samsung Note 8 Bildirim Sorunu 4300TL Telefon
SONY MDR100ABN "tısss" sesi sorunu 900TL Kulaklık
Satılık - Antalya içi MSI GTX980 2800TL GPU
i7 7700K ile MSI Z170A Gaming M3 overclock mavi ekran sorunu I7 7700K 1800TL İşlemci

İnsanlar eğlenmek amaçlı para harcayabilir bunda anormal bir durum yok bence. Her şeyi fakir edebiyatına bağlamayalım :)

Öyle deme Oğulcan. :D

Enes müsadenle küçük bir sahne aktarayım. :D

+Enes altına s**mışsın.

-Yok. Emin misin? Tünelde kötü kokular olacak demişlerdi. Korkarız diye.

+Yok hayatım. Koku senden...

-Sana girmeyelim buraya dedim Fatma altıma s**tım az önce!

+.....

-Evet ne var? S**tım evet!

+Bitti bu ilişki. Resmen altına s**mışsın.
Bu dediğin hem ben yapmam hemde bilimsel olarak bu dediğin şey gerçekleşmez. Korku heyecan vb gibi durumlarda sempatik sinirler çalışır. Ve bu sinirlerin görevlerinden biri idrar torbasını gevsetir ve idrar biriktirir. İdrarı dışarı atmaz. Hesap ceza aldı. Bende mecbur bu hesaptan yazıyorum.

Açıkçası insan fizyolojisinin hangi durumlarda nasıl çalıştığını açıklama konusunda gerçekten saçmalamışsın. Ayrıca orada bir tiyatro sahnesi tarzı bir şey aktardım. Biyolojik kanunlara uygun bir şey olması gerekmez. Ve müsadeni istedim. Belli ki bu espri seni kızdırmış. O halde afedersin fakat rica ediyorum bastona muhtaç bir dil kullanarak benimle münakaşaya girme. :D

Sen bi' pantolon al, poşete koy. Değiştirirsin çıkınca. Karanlıkta çizilen karizma belli olmaz. :D

Mimik ve jestleri şey yapmak lazım sadece.

"Hayatım ben varım, korkma." modunda ol hep. :D

Bence gitmemeyi tercih edebilirsiniz.

Veya grupça alınmış bir kararsa ve gidecekseniz, hamama giden terler Enes Bey. :D
Hocam sadece ben ve kız değil birkaç arkadaş ve kızda var grupça alınmış bir karar.

Ve arkadaşlar öğrendiğime gore evde 10-12 oda var. Ve ıleriki odalarda düşük voltajda elektro şok cihazı veriyorlarmis.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı