Kızla nasıl barışılır?

ProfesorTesla

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bir kız var 3 senedir konuşuyoruz tabii Instagram'dan tanışmıştık. O sıralar psikiyatriye gidiyordum ve bu kız sayesinde kurtuldum ilaçlardan. Neyse sırf ona yakın olayım diye ilk senemde üniversite sınavına çalışıp onun yanına gidecektim ama olmadı bursaya geçtim bursaya geçtiğim sıra benden ayrıldı. Aradan 3-4 ay geçtikten sonra tekrar konuşmaya başladık o konuşmak istemişti neyse 6-7 ay beraberdik hani bursada olunca o da İstanbul'da ona daha yakın olayım diye kocaeline geçmiştim yatay geçişle yine ayrıldık biraz benim hatamdı ama bir ilişkiyi bitirecek kadar değildi. 2 aydır falan konuşmuyoruz ama tabii bu 2 aylık süreçte ara sıra yazdığımda artık bitirdiğini istemediğini söyledi. Dün yine konuştuk ben yazdım. Sürekli wpde çevrimiçi bilgisini açıp kapıyordu. Ben Instagram dondurunca o da dondurup açmıştı. Seninle alakalı değil arada bir açıp kapıyorum demişti. Neyse ben yüz yüze konuşmak istediğimi söyledim kabul etmedi ama biraz konuşunca kabul etti ama dedi ki buluşmamız sana ümit vermesin, bana ısrarcı olma ve beni üzecek bir şey yapma sadece yüz yüze bitirelim o kadar dedi. Ben de konuşmaya gideceğim haftaya ve kız için zamanında kitap yazıyordum. O kitabı tamamlayıp hediye etmeyi düşünüyorum içerisinde güzel anılarımız ve resimlerimiz var. Pişmanlık duyduğumu da yazıp kitap olarak bastıracağım. Sizce tekrar barışır mı benimle? Normalde istemiyor artık bitirdim sana karşı bir şey hissetmiyorum senin yaptıkların hislerimi bitirdi sevgim azaldı demişti. Tekrar buluşmak istemese buluşmaz ama bilmiyorum ne yapmam lazım? Unut önüne bak diyecek olanlar yazmasın zaten haftaya olmazsa öyle yapacağım ve 3 yıllık bir ilişki. Sadece barışmak için tavsiye istiyorum ve bir umut olabilir mi tekrar buluşmak istemesi.

Dün özlemiyor musun dediğimde susuyordu. Merak ettiğini söylemişti ama eklemeyi unutmuşum. Bir de sizce barışmak olur mu? Hislerim bitti dediğinde çok ciddi gibiydi ama geçen sene de böyle demişti sonrasında barışmıştık. Ve bir de tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden değişmenizi istiyor sevmediği bir huyunuz mu var?
Evet var bazen her zaman değil 1 ya da 2 defa anca olmuştur, onu kırdığım da arayıp gönlünü almadığım oldu bunu sürekli dile getiriyor. Ve 2-3 gün mesajlaşmadığımız zaman oldu bu sürede bazı sorunlarla ilgileniyordum abim boşanmak üzereydi. Onsuz yapabildiğimi düşünüyor merak etmeden durduğumuz, ayrıyken yapabildiğimiz söylüyor ve artık hisselerinin bittiğini söylüyor. Bu durumdan dolayı buluştuğumuz da anlatacağım tekrardan ama ne olur bilmiyorum. Çünkü onu gerçekten seviyorum.

Evet var bazen her zaman değil 1 ya da 2 defa anca olmuştur, onu kırdığım da arayıp gönlünü almadığım oldu bunu sürekli dile getiriyor. Ve 2-3 gün mesajlaşmadığımız zaman oldu bu sürede bazı sorunlarla ilgileniyordum abim boşanmak üzereydi. Onsuz yapabildiğimi düşünüyor merak etmeden durduğumuz, ayrıyken yapabildiğimiz söylüyor ve artık hisselerinin bittiğini söylüyor. Bu durumdan dolayı buluştuğumuz da anlatacağım tekrardan ama ne olur bilmiyorum. Çünkü onu gerçekten seviyorum.

Bilmiyorum hocam.

Onun için yazdığım bir kitap vardı resimlerimizle birleştirip el yazısı ile kitap yazıp o gün vermeyi düşünüyorum. Duygularımı açıkca yüz yüze ifade edeceğim. Belki anılarımızı hatırlayınca tekrar bir ihtimal olur diye düşünüyorum.

Siz yine de pozitif düşünün.

Yaşlar kaçtı hocam bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı