Kızla nasıl konuşulur?

Öncelikle tanışmaya başla. Yakınlaş ama çok da abartma. Birden her şeyini dökme, yavaş yavaş ilerle. En zor aşaması tanışma bölümü olur. Tanışıp, zamanla arkadaş olmaya başlayınca işin daha kolaylaşacak. Daha sonra hoşlandığı, sevdiği şeylere göre ilişkiyi ilerletirsin.

Kızlarla konuşurken önemli olan özgüvenli olmak, cesareti kaybetmemek ve kız olduğu için tutulmamak. Kız değil de insan gibi görüp konuşman gerek. Bir de arada sırada esprili ol, esprili erkeği sevmeyen ben tanımadım bugüne kadar. Kızda da ayak uyduracak kapasite varsa o ilişki çok güzel oluyor. Ciddiyet gerektiren yerlerde de senden ciddiyetlisi olmasın.

Sonra o yakınlığı hissedince, bir gün güzelce söylersin. Benim lisede sevgilim olmadı, lisede işler nasıl oluyor bilemeyeceğim.

Kişiye göre değişiklik gösteren bir konu.

İlgilendiği şeyler üzerinden gitmek istiyorum ama pek neyi sevdiğini bilmiyorum. Öğrenmeye çalışacağım.

-İnstagram Takip İsteği.
-Hikayelere cevap verme (sakın ha normal slm naber falan yazma dediğim gibi hikayelerden hikayelere. Konunun konuyu açmasını sağla.).
-Sonra artık biraz samimi olunca yazabilirsin sa naber falan diye ama kızın seni tanıması lazım ilk o yüzden üstteki madde şart.
-Kızı sıkmadan konuş kızın huyunu suyunu öğrenmeye çalış konuşurken kızın sana ısınmasını sağla bir nevi.
-Sonra bir kaç ay akışına bırak mevzuyu zaten kendini sevdirmişsen kızda sana yazmaya başlar.
-Sohbetini falan beğendiyse belli eder sana okulda olan olayları falan anlatır.
-Bu samimileşme sürecinde kızın her dediğine değil ama çoğu dediğine gülmeye çalış (emoji seviyorsa emojiyle random sa randomla hahaha severse hahaha gül xd)
he kırıldığın yerdede masum masum kırıldığını belli edebilirsin tabikide.
-Aradan bir kaç ay geçtikten sonra zaten seni sevmeye başlamışsa yavaş yavaş ortaya çıkar.
-Kızın seni sevdiğini anladığın anda açıl kıza korkma hiçbir şeyden gelip dövemez ya. (seni seviyodur açıklamaya korkuyodur falan aman he sen atla dediğim gibi hisleri çürümeden ).
-Reddedilsen bile artık senin onu sevdiğini biliyor her an seni sevebilir belli olmaz .

Öncelikle kızla arkadaş olmaya çalış, sonra ilginç hobilerin varsa ondan bahset. Belki kızın hoşuna gider.

Ben üniversitede birkaç kıza ilginç hobimi anlatmıştım, çoğusu şaşırdı ve alaya aldı, bir diğer çoğusu da hobi üzerinden konuşmaya çalışırdı benimle.

Derslerden, hayattan vs. bahset. Gelecekte yapacaklarınızdan bahsedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…