- Makaleler
- 6
Kanka kazık yeme kızdan da. Kız benim parayı yemişti sonra çekti gitti yavAynen öyle olacak büyük ihtimalle ama en azından bu yıllarda mutlu olmak istiyorum. Tek isteğim bu.
Kanka kazık yeme kızdan da. Kız benim parayı yemişti sonra çekti gitti yavAynen öyle olacak büyük ihtimalle ama en azından bu yıllarda mutlu olmak istiyorum. Tek isteğim bu.
Yemem herhalde yaKanka kazık yeme kızdan da. Kız benim parayı yemişti sonra çekti gitti yav.
Onu bana desen ben sana düz hayır derdim ki.WhatsApp'tan sana söylemem gereken önemli bir şey var de. Sonra söyleme. Merak edecek ve sana soracak ne diyeceksin diye. Sen de gerisini getir.
2 yıl öncesine kadar böyle değildi ya.Kızlarla konuşamıyorum demişsin. Önce bu sorunu çöz hoşlanmadığın kızlarla konuşmaya başlayarak. Bunu çözmedikçe elin ayağına dolaşmaya devam edecek karşı cinsin yanında.
Ben de aklımca akıl vermeye çalışıyorum. Ama daha önce arkadaşlığınız yok ise zor.Onu bana desen ben sana düz hayır derdim ki.
Bak şimdi ben 14 yaşındayım. Eskiden kızlarla çok rahat konuşurdum ama artık böyle başka yere falan bakıyorum kız görünce yada takmıyorum ' A naber ya nasılsın?' demeye cesaret kalmadı artık şu son olandan dolayı. Ama sen benim yazdıklarımı (bu mesajı) boşver kıza kendini sevdir ama espri yampaya pek çalışma kızlar kaliteli espriden anlamıyor maalesef2 yıl öncesine kadar böyle değildi ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.