PEŞTEMALLİ ARŞİMET
Hectopat
Sen bu efendiliğinden sandığından 1 adım önde başlarsın merak etme 
Teşekkür ederim hocam. Bu lafı bana söyleyen pek duymadım. Neden böyle söylediniz?Sen bu efendiliğinden sandığından 1 adım önde başlarsın merak etme![]()
Konuşma, üslup, belli zaten görünen köy kılavuz istemiyo.Teşekkür ederim hocam. Bu lafı bana söyleyen pek duymadım. Neden böyle söylediniz?
Hocam dışarıda da aynı şekilde davranmaya çalışıyorum. 17 yaşındayım.Konuşma, üslup, belli zaten görünen köy kılavuz istemiyo.
Dışarıda da böyleysen, yaş kaçtı bu arada ?
Bir kız için benliğimden çıkacağım öyle mi? Kız benim efendiliğimi beğenmeyecek, serseri huyumu mu beğenecek?Gaz verip duruyorlar sana bak efendilik falan o yaşlarda pek işine yaramaz. Biraz serseri, hırçın olacaksın. O yaşlarda hormonların etkisi belli deli çağlar diye boşuna demiyorlar. Sen böyle pasifken hiçbir şey olmaz.
Siz de haklısınız hocam. Sırf kız için kişilik değiştirmek bana da mantıklı gelmedi.Bir kız için benliğimden çıkacağım öyle mi? Kız benim efendiliğimi beğenmeyecek, serseri huyumu mu beğenecek?
Önerim, olduğumuz gibi davranmak en iyisi. Bu dönemlerde kız - erkek ilişkileri zaten yürümüyor. Yaş oturduğu zaman yürüyor.
O kızla ne yaşarsan yaşa, unutmayı da bil nasıl olsa o başkaa sen başka biri ile evleneceksin. Tabi muhtemelen.Siz de haklısınız hocam. Sırf kız için kişilik değiştirmek bana da mantıklı gelmedi.
Aynen öyle olacak büyük ihtimalle ama en azından bu yıllarda mutlu olmak istiyorum. Tek isteğim bu.O kızla ne yaşarsan yaşa, unutmayı da bil nasıl olsa o başkaa sen başka biri ile evleneceksin. Tabi muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.