Kızla tanışma

@incisquirtle @SeanStrickland beyler yanlış anlamayın ama çok saçma geldi dedikleriniz. Elbetteki konuşmak isterim kızla ama gerçekten daha yaratıcı yada daha ilgi çekici bir yolu yok mu? Hanginiz gerçekten sabah tanıştığınız bir kıza akşam boyun kaç diye yazar ki? Hayır bir kere boyun kaç diye niye yazıyorsun ki? Benim 1,80 öyle kısa yada bu duruma takıntılı biri değilim ama bu çok absürt.

Hobi sorabilirsin kitap mesela anime dizi zaten kız beğeniyosa ilerletir boy sor demiyorum illaki.

Hobi sorabilirsin kitap mesela anime dizi zaten kız beğeniyosa ilerletir boy sor demiyorum illaki.
Evet boya takılmana gerek yok. Sorduğun sorunun bir önemi olmadığını da defalarca söyledik zaten dostum. Sen ayranın dökülmesin derdindesin. Çoğu erkek senin gibi zaten.

Bu zihinsetinden çıkman zor farkındayım. Bir gecede game öğrenecek halin de yok gerçeklerle yüzleşecek halin de. Ama sana bir tavsiye böyle devam etmesini istemiyorsan birşeyleri değiştirmen gerekli. Sen tüm kızları kusursuz mükemmel veya samimi olmayan "arkadaş" olarak görür öyle davranırsan onlar da sana çok güzel "arkadaşlık" yapar.

Herhangi bir arkadaşınla muhabbet ediyormuşsun gibi muhabbet et, karşındaki senden üstün değil de senin gibi bir insan olduğunu hatırla ve sakin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…