Kızla tanışma

@Yagami_Light07 hocam valla benim tanıdığım nerdeyse bütün kızlar tipe bakiyo. Estetik bir fiziğin olsun özgüvensiz olma ihtimalin sıfır. Ben genel olarak güzel kızlardan bahsediyorum ha sen diyosan ki ben ortalama bir kız bulayım sürekli trip nazını çekeyim diye dusunuyosan orası ayrı.
Trip nazı çekmekten ziyade beni sırf bir şeyim için sevecek birinden ise Güzel olmayıp beni kalbiyle sevecek birini tercih ederim. Sonuçta insanları kendi seçemedikleri bir şey için yargılayamam. Elbetteki fiziğime dikkat ediyorum beslenmemi de düzene oturtttum. Ama bu biraz daha kendimle alakalı.

Sen kıza instadan yazdın mı onu söyle @Yagami_Light07
Hocam bir şey yazmadım zaten onu arıyorum nasıl muhabbet başlatabilirim? Kalkıp da selam burcun ne mi diyecem kıza?

Selam yok. Sadece burcun ne veya boyun kaç yaz.
Ciddi misin? Şahsen biri bana böyle bir şey yazsa bu deli falan mı derim ben? Ayrıca kız minyon 1,55 falan sanırım boyu sormak küfür gibi olabilir.

Seni olduğun gibi sevebilecek tek kişi annen maalesef.
Görüyor ve arttırıyorum. İşlevsiz erkeği annesi de bir süreden sonra sevmez.

Ciddi misin? Şahsen biri bana böyle bir şey yazsa bu deli falan mı derim ben? Ayrıca kız minyon 1,55 falan sanırım boyu sormak küfür gibi olabilir.
Daha iyi işte. Hocam sen erkek olduğun için olaylara rasyonel yaklaşıyorsun. Game öyle bişey değil. Dalga geçmekten, laf sokmaktan ve kendini arada sırada övmekten geri durmayacaksın. Kız diyecek ki egon bile yakışıyor sana. Zaten seni yeterince çekici bulmayan kız sen ne kadar düzgün davranırsan davran "off bu da ne kafa açtı" deyip senden uzaklaşır.
Sen bana güven. Bizim insta dm tinder gibi🤣🤣

@Yagami_Light07 hocam estetik olmak senin secebilecegin bir şey ve ister istemez kız birlikte olduğu kişiyle cinsel açıdan da bağ kurmak istiyor. Seni olduğun gibi sevebilecek tek kişi annen maalesef.
Ben daha çok tip ve kız için dedim. Şahsen herhangi bir ortama üzeri bir kız bana açılsa kişiliği ve huyu suyu düzgün ise isterse cılız isterse kilo sorunu olsun benim için duygu hissetmesi güzelliğinden daha çekici gelir. Anne olayı doğru bu arada : )

Daha iyi işte. Hocam sen erkek olduğun için olaylara rasyonel yaklaşıyorsun. Game öyle bişey değil. Dalga geçmekten, laf sokmaktan ve kendini arada sırada övmekten geri durmayacaksın. Kız diyecek ki egon bile yakışıyor sana.
Sen bana güven. Bizim insta dm tinder gibi🤣🤣
Hocam sen bence iyi bir kafa buluyorsun benle :) neyse artık bakalım yazarım belki ne diyim artık

@Yagami_Light07 hocam ben aynı sınıftaysa çok tavsiye etmiyorum. Boyunu sormani. Ama dediğim gibi kız zaten seni sen olduğun için değil paran statun veya tipin için seciyo. Ben kendim bakıyorum mesela tipe çünkü nerdeyse kızların hepsi egolu bari tipi iyi olsun.

Ya beyler yanlış anlamayın da kızla daha yeni takipleştik "boyun ne kadar?" Demek ne demek harbiden? Gerçekten şakası bir yana da böyle iş olmaz sanki? Ben reelde mi denesem önce konuşmayı.
Anlamadığın nokta şu. Kız seninle gerçekten ilgileniyosa "sence mor inek mi beyaz inek mi" bile yazsan 5-10 satırlık mor ojesinden girer beyaz çorabından çıkar uzun uzun cevap yazar. Sen reddedilmekten çekiniyorsun. Ne yazdığının çok da bi önemi yok. Selam mrb nbr yazmadığın sürece. Tek bir kıza oneitis geliştirmenin de bir anlamı yok. Bel bağlama yani %100 sana karşılık verecek diye bir şey yok.

Kıza boyunu sordun diyelim dedi ki 1.55 seninki kaç? dedin ki benim ki 187. Kız dedi ki vaaaay çok iyiymiş falan filan muhabbet burdan ilerler. Ama baktın sana sormuyor zaten senin uzatmana gerek yok. Sen ayranım dökülmesin modundasın şuan. Kazanmıyorsan kaybetmeyeceksin gibi düşünüyorsun da kızın yedeği veya bekletileni olmanın hiçbir anlamı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı