Kızla tanışma

Anlamadığın nokta şu. Kız seninle gerçekten ilgileniyosa "sence mor inek mi beyaz inek mi" bile yazsan 5-10 satırlık mor ojesinden girer beyaz çorabından çıkar uzun uzun cevap yazar. Sen reddedilmekten çekiniyorsun. Ne yazdığının çok da bi önemi yok. Selam mrb nbr yazmadığın sürece. Tek bir kıza oneitis geliştirmenin de bir anlamı yok. Bel bağlama yani %100 sana karşılık verecek diye bir şey yok.
Anladım hocam mantığınızı da yine de daha iyisi için dedim. Daha doğru dürüst muhabbet olmadı. Demek istediğiniz mantıklı ama bence daha erken eğer öyle bir şey gerçekten olacaksa bile.

Ya beyler yanlış anlamayın da kızla daha yeni takipleştik "boyun ne kadar?" Demek ne demek harbiden? Gerçekten şakası bir yana da böyle iş olmaz sanki? Ben reelde mi denesem önce konuşmayı.
Ya dalga geçmiyor da riskli aynı sınıfta olduğun biriyle demek daha normal gir derim reelde ve sanalda sen bilirsin onu selam falanla başla.

@incisquirtle hocam beğense selam tarzı mesaja bile cevap veriyor tecrübeyle sabit.

@incisquirtle hocam beğense selam tarzı mesaja bile cevap veriyor tecrübeyle sabit.
Evet o var da selam sabah boş iş.😂😂

Anladım hocam mantığınızı da yine de daha iyisi için dedim. Daha doğru dürüst muhabbet olmadı. Demek istediğiniz mantıklı ama bence daha erken eğer öyle bir şey gerçekten olacaksa bile.
Daha iyisi diye birşey yok. Sürekli rekabet içerisindesin. Sen adım atmazsan başkası atacak.

Hocam aynı sınıfta senin taktik terste tepebilir. O riske girmeye gerek yok.
Evet en başında söyledim zaten aynı sınıfta tavsiye etmem diye 😂😂
Benim gibi yırtık olsa umursamasa sorun olmaz da arkadaş çok utangaç. Boyunu sormaya çekiniyor.

Aynen özellikle gruplaşma dedikodu muhabbetleri varsa ve kampüs küçükse problem.
Hocam sınıf tek başına 250 kişi. Dedikodu muhabbeti olacağını sanmam ama aga ciddi ciddi kızın birisine sabah tanıştık diye " boyun kaç mı" diyecem bu saatte? Şakası bir yana komik değil ciddi iseniz.

Hocam aynı sınıfta senin taktik terste tepebilir. O riske girmeye gerek yok.
Reelde olan taktik mi?

Hocam sınıf tek başına 250 kişi. Dedikodu muhabbeti olacağını sanmam ama aga ciddi ciddi kızın birisine sabah tanıştık diye " boyun kaç mı" diyecem bu saatte? Şakası bir yana komik değil ciddi iseniz.
Olay sadece boy sormak değil ki herhangi bişey sor. Senin sorunun çekingen olman. Ne düşünür red yer miyim gibi şeyler seni friendzone'da tutar. Reddecekse etsin diyorum bende sana hızlı bir şekilde vakit kaybetme. Yeni kızlara yönelirsin. Vaktin hiç mi kıymetli değil senin be kardeşim😂😂

Hayır boyunu sormadan bahsediyorum.
Boyunu sorduğu için reddecekse etsin. Zaten hiçbir şekilde çocuğu çekici bulmamıştır. Boy sorusu iş yapıyor çocuğun kriteri olduğunun mesajını da veriyor. Ayrıca kendisine de soru sormasını sağlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı