Kızlar benden korkuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşver böyle iyi! mülayim olursan asıl göğsünü gere gere terk ederler seni(!)

Eğer cana yakın bir insansanız illa ki evleneceğiniz birisini bulursunuz. :) (Bence.)

Evet, kızlar benden korkuyor. Ben her zaman cinsiyet eşitliğini savunurum fakat ikili ilişkilerde bu eşitliği sağlayamıyorum, ikili ilişkilerde genelde üstünlük taslamayı, karşımdaki insanı ezmeyi seviyorum ve çok çabuk sinirlenen bir yapım var, bu yüzden benimle sevgili olan kızlar benden çekindiği için benim gölgemde kalıyorlar ve genel olarak ben ne istersem onu yapıyorlar. Tabi bunların yanı sıra bir erkek olarak sahiplenici, çekici ve sadakatli olduğumu düşünüyorum. Saydığım bu kötü özellikleri dahi karşımdaki insana sevdiren bir yapım var, ayrıca ilişkilerimde geçen zamana göre onlara olan bakış açım ve davranışlarım değişiyor, büyük düşünmeye başlıyorum, "Ben bu kızla evleneceğim" diyorum ve sevgimi ona hissettirmeye çalışıyorum. Şöyle ki bir zaman sonra benim bu davranışlarıma alıştıklarını söyledikleri halde bir zamandan sonra benden soğuyorlar ve benim onlara olan sevgim tam anlamıyla aşk boyutuna ulaştıktan sonra benden utana sıkıla ayrılmak istediklerini belirtiyorlar, ve direkt bana da söylemiyorlar, bir aracı oluyor illa. Kişiliğim böyle ve beni böyle kabul eden insanlar bulamıyorum. Neden böyle oluyor? Peki ya sizin buna benzer problemleriniz var mı?
Not: Kızlar soruyor esprisi yapmayın, sakın. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki abinin dediği gibiysen kızlar senden korkuyor olabilir :).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki abinin dediği gibiysen kızlar senden korkuyor olabilir :).

Bunun kızlara çekici gelmesi gerekmiyor mu? Evrimsel sürece göre bunun doğal olarak böyle olması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı