Kızlar benden korkuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu ana kadar söylenenler az bile sana.

Ne diyeceksin ki? Kimseyi zorla sevgilim yapmıyorum, huyum suyum kötüyse beni eleştir. Sonuçta yardımcı olun diye konu açtım, kendi hatalarımı kabullenmesem buraya gelip konu açmazdım zaten.

Bence bunların hepsi onun hayal ürünü. Gerçekte 14-15 yaşında (yas ayrımı yapmam) herkese sallayan tiplerden. Çünkü böyle birini sevebilecek biri için üzülürüm. Acizliğine üzülürüm.

Hafif kalır bence.
Bence de. Bir de sen varsa o kızın abisinin/kardeşinin/babasının ya da bir akrabasının ona yapabileceklerini düşün.

Bir de gelip utanmadan arz talep meselesi diyor. Sizinle birlikte olan kızlara poker face oyunu oynayıp en boş anlarında onlara dair mahrem şeyleri toplayarak kızın sizin nasıl bir pislik olduğunuzu fark edip ayrılmak istediğinde yüzlerine vurarak tehdit ediyorsunuz. Alnınızda yazmıyor ki millet bilsin kimlerle neler yaptığını.

Kurallar olmasa seninle alakalı üslup nasıl bozulur herkese gösterirdim... Senin şantaj yapmanla övündüğün o görsel yazdığın her konuda karşına çıkacak.
Açıkçası bu forumun ve forum moderatörlerinin seviyeli olduklarını biliyorum. Bu gibi söylemlerde bulunman hoş değil, evet, benim de hatalarım var ve beni bu konuda uyarabilirsiniz. Hakaret etmeniz yersiz.

Bu gibi söylemlerde bulunman hoş değil, evet, benim de hatalarım var ve beni bu konuda uyarabilirsiniz. Hakaret etmeniz yersiz.
Ahahah, bir tık üstün dava günü takım çekip janti bir şekilde hakim karşısına çıkarak ''iyi hal indirimi'' almak, yavaş gel.

Senin o yazdığın mesaj yüzünden çoktan fişinin çekilmesi gerekiyordu, hala burada barınabildiğine dua et.

Senin o yazdığın mesaj yüzünden çoktan fişinin çekilmesi gerekiyordu.
Bu konuyla ilgili bana ulaşan moderatörler oldu, konuyu "şimdilik" üst kısma götürmediler ama takipteler. LGBT, kız konuları gibi konularda tekrar radara girmesi bekleniyordu.

Sinirlendiğim bir diğer konu da büyük bir suç işleyip bunu övünerek burada yazan kişi bununla ilgili bir ceza almadı, birisi çıkıp kendini tutamayıp küfretse ya da basit bir hakaret etse 1 haftayı yer.

Son düzenleme:
Dostum çok yanlış yoldasın, yalnızlığa mahkum kalman gerekiyor ki aklın başına gelsin. Umarım çevren ve arkadaşların nasıl birisi olduğunu anlar. Daha da yazmayacağım, vicdanın ile (varsa tabii) baş başa bırakıyorum seni. Bu tarz laflar etmem ama: umarım yaşattıklarını yaşayarak bir hayat sürdürürsün.

Sinirlendiğim bir diğer konu da büyük bir suç işleyip bunu övünerek burada yazan kişi bununla ilgili bir ceza almadı, birisi çıkıp kendini tutamayıp küfretse ya da basit bir hakaret etse 1 haftayı yer.
Ülkenin özeti oluyor bazen burası da, bir yanda doğruları söylediği için bir yerlere gönderilenler, bir yandan her türlü pisliği yapıp ellerini kollarını sallayarak çıkanlar ve bundan cesareti alarak pisliklik seviyelerini yükselterek hayatlarına devam edenler.

İçimden geçenleri söylesem uzun bir tatile gönderecekler şimdi, oradan bir Uludağ mı alsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…