- Makaleler
- 1
Aynı zamanda günümüz ilişkilerinin yozluğundan dem vuran öyle de garip bir arkadaş kendisi. Konu mesajını okuyunca 'ben iki yüzlüyüm' denildiğini çıkarıyorum ben.
Hafif kalır bence.Psikolojik desteğe ihtiyacı yok, sağlam bir dayağa ihtiyacı var. Ağzıyla burnunu yer değiştirip kaburga kemiklerinde derin iz bıraktıktan sonra bakalım nasıl bir şantaj yapacak millete.
Sen kafayı sıyırmışsın.Kız arkadaşımın benden korkması hoşuma gidiyor aslında.
Şikayetçi olsak neye yarar? Ülkemizin adaletinin güzelliğinde (!) tekrar serbest kalırlar.Bu insan paçavrası hakkında şikayetçi de olunmaz değil mi?
Şu ana kadar söylenenler az bile sana.Arz talep meselesi, beni böyle seven fakat mesafeler yüzünden ayrıldığım hanımefendiler de oldu, rica ediyorum üslubunuzu bozmayın.
Kurallar olmasa seninle alakalı üslup nasıl bozulur herkese gösterirdim... Senin şantaj yapmanla övündüğün o görsel yazdığın her konuda karşına çıkacak. Moderatörler de seninle alakalı bilgiye sahip zaten.Arz talep meselesi, beni böyle seven fakat mesafeler yüzünden ayrıldığım hanımefendiler de oldu, rica ediyorum üslubunuzu bozmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.