Şu ana kadar söylenenler az bile sana.
Ne diyeceksin ki? Kimseyi zorla sevgilim yapmıyorum, huyum suyum kötüyse beni eleştir. Sonuçta yardımcı olun diye konu açtım, kendi hatalarımı kabullenmesem buraya gelip konu açmazdım zaten.
Şu ana kadar söylenenler az bile sana.
Bence de. Bir de sen varsa o kızın abisinin/kardeşinin/babasının ya da bir akrabasının ona yapabileceklerini düşün.Hafif kalır bence.
Açıkçası bu forumun ve forum moderatörlerinin seviyeli olduklarını biliyorum. Bu gibi söylemlerde bulunman hoş değil, evet, benim de hatalarım var ve beni bu konuda uyarabilirsiniz. Hakaret etmeniz yersiz.Kurallar olmasa seninle alakalı üslup nasıl bozulur herkese gösterirdim... Senin şantaj yapmanla övündüğün o görsel yazdığın her konuda karşına çıkacak.
Yazılı olarak bir hakaret etmedim, kurallar senin gibileri de koruyor ne yazık ki. Görmeyen varsa:Hakaret etmeniz yersiz.
Duyar kasmaAçıkçası bu forumun ve forum moderatör'lerinin seviyeli olduklarını biliyorum. Bu gibi söylemlerde bulunman hoş değil, evet, benim de hatalarım var ve beni bu konuda uyarabilirsiniz. Hakaret etmeniz yersiz. ne boş adamsın.
Ahahah, bir tık üstün dava günü takım çekip janti bir şekilde hakim karşısına çıkarak ''iyi hal indirimi'' almak, yavaş gel.Bu gibi söylemlerde bulunman hoş değil, evet, benim de hatalarım var ve beni bu konuda uyarabilirsiniz. Hakaret etmeniz yersiz.
Bu konuyla ilgili bana ulaşan moderatörler oldu, konuyu "şimdilik" üst kısma götürmediler ama takipteler. LGBT, kız konuları gibi konularda tekrar radara girmesi bekleniyordu.Senin o yazdığın mesaj yüzünden çoktan fişinin çekilmesi gerekiyordu.
Ülkenin özeti oluyor bazen burası da, bir yanda doğruları söylediği için bir yerlere gönderilenler, bir yandan her türlü pisliği yapıp ellerini kollarını sallayarak çıkanlar ve bundan cesareti alarak pisliklik seviyelerini yükselterek hayatlarına devam edenler.Sinirlendiğim bir diğer konu da büyük bir suç işleyip bunu övünerek burada yazan kişi bununla ilgili bir ceza almadı, birisi çıkıp kendini tutamayıp küfretse ya da basit bir hakaret etse 1 haftayı yer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.